Úgy érzitek ti is, hogy a Gyakorin egy közösség szerves része vagytok? 😊😊😊
Á, ugyanaz megy mint mikor otthon laktam, ugyanúgy mindenki engem baszogat akkor is ha teljesen normális vagyok, segítőkész, ledves. Ha pedig megunom és visszaütök, jön az úúúrrrisssssteeeen, milyenembervagyteeee, háthogylehetszilyeen, stb, le van akadva mindenki mintha nem ők provokáltak volna 2 perce.
Csak magyarosan! 🤮🇭🇺
De legalább nincs honvágyam és megerősítik bennem a tudatot hogy nem az én hív volt hogy nem volt maradasom Bban az országban.
Én attól leszek depressziós, hogy rengeteg ilyen munka meg bér kérdés szokott lenni.
És mondjuk ha van 20 válasz abból a nagy része mindig programozó meg vállalkozó akik ilyen 500-600 és fölfelé keresnek nettóban itthon.
Na most ez vagy nagy kamu, vagy több diplomás programozó meg sikeres egyéni vállalkozó (hozzáteszem home office os napi 4 óráért havi 6 kilós)jár ide, mint egyéb ember. Ami felveti azt, hogy hiába a menő álommunka meg szakma, mindegyiknek annyira hiányos az élete, hogy folyton ide járnak?
Áh itt valami nem stimmel.
És nem irigykedésből hiszem rohadt nagy kamunak, mert elvagyok a magam külföldi 30 órás nem teljes állásommal 500 ért.
Csak fura, hogy a gyakorizók többsége legalábbis ebben a topikban jól menő felső középkategóriás fiatalok lettek...
Van 2 kérdés, ami csevegés céljából jött létre, ott igen, úgy érzem.
De a többinél általánosságban nem érzem úgy. Sok kérdést törlök is a figyeltek közül. A kérdező kérdez valamit, én megadom a választ, a feladatomat itt teljesítettem, nem érzem szükségét, hogy beszélgetni kezdjek, ha valakinek kérdése van, privátban elér. A troll kérdésekre, illetve a kérdésre álcázott panaszkodásokra, emellett az ezerszer ismételt kérdésekre nem is reagálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!