Elmennél egy Gyakoris közönségtalálkozóra? Milyen tipikus emberek lennének ott?
Túl normálisnak és tipikusan szorongó, depressziós élettelennek érzem magam ahhoz, hogy egy ilyenen jól érezzem magam.
20 éves lányként félve mennék el, muszáj lenne magam köré gyűjteni ilyen "itteni ismerősöket", hogy biztonságban érezzem magam.
Az viszont érdekelne kb, hogy ki van a sorok mögött és, hogy milyen korú emberek jönnének el egy ilyenre. Ha lehetne külsőst is hozni, szívesen magammal hoznám egy barátnőmet, akivel leinnánk az itteni népesség kb felét.
ugh, én nem is tudom milyen szerepet varratnék magamra, talán:
"úgy érzi mindenhez ért ezért tanácsokat ad dolgokban, amiket nem csinál, boldogságot kíván mindenkinek, miközben egy élete egy rakás szar, de Z generációs, ezért néha viccet csinál belőle. Mindenkit pszichológusának tekint"-ebből low-key egy black face lenne szerintem, nincs elég hely erre a homlokomon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!