Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális az ha nem igénylem a...

Normális az ha nem igénylem a szórakozást, bulizást társágot? Mások is vannak így?

Figyelt kérdés

Introvertált vagyok így jól el vagyok otthon. De kicsit rossz hogy mennyi jó élményből maradok ki. Meg így nehéz lányokkal ismerkedni. Még sosem volt barátnőm.

22f

2022. márc. 5. 08:33
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
Normális, mert velem is ez a helyzet. De tekintve a sok idiótát, akik KOROMbeliek és úgy viselkednek mint egy nyolc éves, inkább lesznek internetes barátaim az életem végéig.
2022. márc. 5. 08:59
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

Én sem szeretem a bulizást,tömeget. Én kisebb társasággal érzem jól magam.

Nem csak buliban lehet ismerkedni, szerintem.

18/l

2022. márc. 5. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

"De kicsit rossz hogy mennyi jó élményből maradok ki."

Ha ezt a mondatot nem írtad volna le, akkor normális lenne, ez azt jelenti hogy valamilyen szinten magányos vagy, így keresned kell egy ilyen szórakozási fajtát ami megadja neked ezeket az élményeket.

Legalább is én azt csináltam, szintén "introvertáltként".

2022. márc. 5. 10:37
 4/6 anonim ***** válasza:
38%
Az otthonülésben mi a jó? Ezt sose fogom megérteni,úgy semmi nem történik.:)Én nyomom ami a csövön kifér,hétköznap is:) 25F
2022. márc. 5. 12:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha bulizásból kimaradsz az egyáltalán nem baj. Az már inkább, hogy egyáltalán nem is akarsz kimozdulni, társaságba járni. Így nem is lesz egyhamar barátnőd, ezt jól érzékeled.

Nem akarlak bántani, csak már kicsit idegesít, hogy az introvertáltságot a szociális fóbiával azonosítják vagy hogy ez betegség... Tudom, hogy nem ezt írtad szó szerint, de úgy jön le, mintha ez gátolna téged abban, hogy eljárj otthonról. Nyilván nem pszichológia szakra jársz (ellenben én igen), mert akkor tudnád mi a különbség. Bár kis utánajárással te is hamar rájönnél. Ha meg tényleg úgy érzed gátol valami, az már nem az introvertáltságból következik..

Én is introvertált vagyok mellesleg, de ugyanúgy szeretek emberek között lenni, társaságba járni, párommal együtt lenni. Annyi van, hogy ez belőlem kicsit több energiát kivesz, és úgy töltődöm fel ha elvonulhatok egy kis időre és csendben elfoglalom magam. A hétvége jó részét általában erre szánom. Az extrovertáltak meg nyilván az ellenkezője, ők a folyamatos emberi interakciókból nyerik az energiát.

22/N

2022. márc. 5. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Bulizni nem szeretek, túl sokszor próbáltam már de néha jó lenne hasonló gondolkodású emberekkel beszélgetni
2022. márc. 5. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!