Melyik rosszabb?
Figyelt kérdés
Ha valaki tesz rád,nem törődik veled,nem vesz emberszámba és nem szól hozzád vagy ha valaki zaklat,abajgat és nem tudsz tőle szabadulni?Mert mindegyik rossz.2022. márc. 2. 23:42
1/6 anonim válasza:
Engem az első egyáltalán nem zavar, sőt!! A második viszont nagyon nagyon zavarna!
2/6 anonim válasza:
szerintem az első még tök jó dolog is lehet, főleg ha bele gondolsz, hogy a második fél válik ilyenné
4/6 anonim válasza:
második, az nekem teljes megfelelő ha valaki magasról tesz rám
5/6 A kérdező kommentje:
De az első is nagyon tud fájni ha éppen úgy van,mivel ha a szerelmetek vagy szeretteitek teszik ezt épp úgy fájó mint az ellentéte.Engem pl molesztált egy férfi többször is de a partneremet meg se hatotta úgy vette mintha természetes dolog volna ez és még fel se háborodott.Szarul esett hogy ilyen higgadtan kezelte.
2022. márc. 3. 13:52
6/6 anonim válasza:
Nekem az lenne a rosszabb, ha zaklatna valaki és nem tudnék megszabadulni tőle.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!