Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 3 év után rosszul vagyok a...

3 év után rosszul vagyok a kávé ízétől?! Hogy szokjak le?

Figyelt kérdés

De ha meg nem iszok akkor meg azért vagyok rosszul hogy nem ittam.

Nem bírom letenni. Tudom hogy nem baj ha iszok mert egészséges a kávé de már nem élvezem nagyon csak muszályból iszom. És mostanában sajnos nem napi 1-et iszok csak reggel hanem délután is lecsúszik még egy, mert nagyon kívánom.

2022. febr. 27. 18:48
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Valami nem tiszta. Most kívánod, vagy undorodsz (nekem ez teljesen egyenlő azzal, hogy nem élvezed, csak muszájból iszod) az ízétől?

Nem értem. Ez nem tiszta.

2022. febr. 27. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Szedj koffein tablettát.
2022. febr. 27. 18:58
 3/9 Humor Herold ***** válasza:
Ne vegyél kávét, dobd ki a kávéfőződ.Ha nincs, akkor inni sem tudsz :)
2022. febr. 27. 18:58
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy kívánom is meg undorodom is tőle.
2022. febr. 27. 18:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Vannak energiaitalok (azokban mondjuk taurin van, ami talán még egészségtelenebb), van koffeinmentes kávé (ha az íze hiányzik, de a kávét magát a koffein miatt nem bírod, vagy egészségügyileg nem fogyaszthatod).
2022. febr. 27. 18:59
 6/9 anonim ***** válasza:
4, avagy kérdező: Próbáld ki, hogy pár napig nem iszod, mi lesz. Álld meg!Ha nagyon nem megy, akkor igyál koffeinmentes kávét (ami tulajdonképp olyan, mint a placebo), és nézd meg, hogy az mennyire elégíti ki. Ma már ebből is nagyon-nagyon jó minőségűeket lehet kapni.
2022. febr. 27. 19:01
 7/9 A kérdező kommentje:
Íze nem hiányzik csak a koffein. Régen az ízéért ittam most már csak azért iszom hogy ne fájjon a fejem.
2022. febr. 27. 19:01
 8/9 A kérdező kommentje:
6/ megpróbálom köszi.(:
2022. febr. 27. 19:02
 9/9 anonim ***** válasza:
Van olyan is, hogy koffeintabletta. Van olyan is, hogy Pocket Coffee, ami egy szem csokoládéba beletöltött folyékony kávé (tényleg egy nyeletnyi az egész).
2022. febr. 27. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!