Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Máshol is csinálnak ilyet a...

Máshol is csinálnak ilyet a kutasok, vagy csak itt ennyire rámenősek?

Figyelt kérdés
Meg se kérdezik, hogy segítenek-e, csak szó nélkül nyitják ki a tankot és kérdezik, hogy mennyiért,aztán, ha nem adsz jattot, te érezd magad kellemetlenül. Oké, ezt már megszokhattuk. De mostanában nem egy esetben tankolok, tartom bele a tankba a pisztolyt, és megkerdezi, hogy tankoljanak-e. Most ez komoly? En abbagyom a tankolást 4990 forintnál, és ő még folytatja 5000-ig, vagy hogy a Jóistenbe képzelik ezt? Ha már egyszer elkezdtem, akkor csak tudom nyomni azt a gombot a pisztolyon még 5 másodpercig.
2022. febr. 13. 10:09
 1/6 Humor Herold ***** válasza:
100%
Nem értem mi a problémád? Megállsz,kiszállsz a kocsiból látod hogy jön feléd,vagy kérdez megmondod hogy köszi megoldod és ennyi. Csak magadat hergeled és idegesíted azzal ha ezen fennakadsz :)
2022. febr. 13. 10:15
 2/6 anonim ***** válasza:
49%
Na persze csak itt mersz ezen hőbörögni, neki már nem tudsz beszólni, ugye.
2022. febr. 13. 10:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Persze, de ha már tankolok, mégis mit gondol, abbahagyom, és atadom neki a pisztolyt, hogy folytassa? Ennek semmi értelme.
2022. febr. 13. 10:20
 4/6 A kérdező kommentje:
#2 Talán le kéne ütni, hogy tökös gyerek legyek?
2022. febr. 13. 10:24
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Kutas: "Segíthetek tankolni?"

Te: "Köszönöm nem. Megoldom magam is"

Látja a kutas, hogy bénázol a tankolással.

Kutas gondolja magában: "Megtankolom én azt a verdát mielőtt az a liba tönkreteszi a tanksapkát"

Kutas:"Hölgyem, szívesen segítek mennyiért szeretne tankolni?"

Te: "Köszi, de nem kell segítség. Ma gazdag vagyok és egyedül tankolok 5 ezerért."

Te az az ember vagy, ha nem megy oda a kutas megkérdezni hogy segíthet e neked tankolni akkor kiírnál egy kérdést a kutasok bunkóságáról.

2022. febr. 13. 10:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Elindul felém, már intek is, hogy köszönöm! És visszafordul. Ennyi.
2022. febr. 13. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!