Nagyon megbántottam egy lányt a neten, nyilvánosan. Fiú vagyok, de nem ismerjük egymást. Azóta gyötör a lelkiismeret. Nem tudom, mit csináljak. Azt sem tudja, ki vagyok. Ti mit tennétek a helyemben ?
Amugy az h mas nem bocsat meg, vagy felesleges a bocsanatkeres, ez lehet egyes korokben igy van de nem altalanos.
Sokaknak jol esik a bocsanatkeres, plusz neked is megkonyebbulest ad h mmegtetted amit tudtal.
Na de várjunk, tényleg megbántódott az a lány? Szerintem ezt te csak hinni szeretnéd. :) Lehet hangosan felröhögött a kommenteden, megjegyezte magában jé mekkora gyökér, törölte a hozzászólást és el is felejtette.
Ne gondolj túl sokat magadról. :) Főleg ha a lány intelligenciában feletted áll, hidd el, pont leszarja noname emberek mit hánynak oda neki.
Lehet.....Olvasd vissza a válaszaim 17# , lelkileg bántottam meg. Kb ahogy egy nőt meg lehet bántani. Nem gondoljátok hogy konkrétan leírom a sztorit, vagy megnevezem őt.
Köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!