Valóban baj lenne velem?
Az lenne a problémám, hogy soha nem jöttem ki jól a korombeliekkel. Mindig is az
5-8 évvel idősebbek társaságát kedveltem jobban, velük jobban éreztem magam és sokkal jobban el tudtam velük beszélgetni. Az évek során próbálkoztam megtalálni az "összhangot" a korombeliekkel, de mégsem tudtam velük szót érteni úgy, mint az "idősebb" korosztállyal. Esetleg vannak olyan személyek, akik szintén/hasonlóképpen éreznek?
18/L
Általános végétől, gimi közepéig én is így voltam, csak nem ennyivel idősebbekről volt szó. Nem is találtam meg, pár kivétellel, a korosztályommal a közös hangot, nem is annyira érdekelt a beszédtémájuk (pasizás/csajozás, ivászat, bulik és hasonlók). Meg így jobban belegondolva, most egyetemen is inkább a pár évvel idősebbekhez vagyok közelebb.
Nem gondolnám, hogy ez baj lenne és biztos vagyok abban, hogy mások is vannak még így, akár a te korosztályodban is.
✅ Én például a fiatalobbakkal találom meg az összhangot.
✅ Most is 14 ... 16 éves skacokkal vagyok :D Úgy hogy egyetemre járok :)
✅ Vagyis ez változó, mert idősebbekkel is , de leginkább fiatalobbakkal ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!