Ennyire életképtelenek lennének?
Azt vettem észre, hogy a mostani 40 feletti, 50 körüli nők életképtelenek. Tisztelet a kivételnek, mert csak egy kisebb csoportról van szó, de általában ez a korosztaly az. Azon orjongenek, hogy ők nem lesznek életük végéig szolgái az éppen aktuális csavoiknak.
Meddig tartana leulni a másikkal és megbeszélni, hogy jó lenne ha ő is csinálna valamit? Kb. Az összes inkább fogja magát, felmegy az internetre és megy a vergodes ahelyett hogy KOMMUNIKÁLNA a másikkal.
Marha idegesítő, mintha nem is akarnának megoldást találni csak lehessen valamin csamcsogni? Unatkoznak? Régen nem beszéltek egymással az emberek? Vagy honnan tanultak ezt a viselkedést?
Nekik a legnehezebb gondolom, mert a szüleiktől még azt látták hogy a nő csak házicseléd, a gyerekeik korosztályán meg épp az ellenkezőjét látják, hogy a csajok beidomítják a pasijaikat, azok meg farkukat csóváló kiskutyaként papucskodnak nekik.
Az általad említett korosztály pont ebben a kínos "két szék között" állapotban ragadt, én is látom a környezetemben. Az ennyi idős pasik hallani sem akarnak róla hogy akár egy fűszálat is keresztbe tegyenek otthon, mert nem ebben nőttek fel, de a nőik már nem szeretnének úgy élni mint anyáik, mert látták hogy az anyáik mi mindent tűrtek. Attól meg szerintem minden ember retteg ebben a korban hogy egyedül marad, már nehéz ismerkedni mert a normálisak már házasok, a maradék meg nem valami kecsegtető. Ezért marad a panaszkodás. Nem jó nekik ez a helyzet, de nem akarnak egyedül lenni.
Én csak azt nem értem hogy miért nem tud az emberiség eltalálni egy arany középutat. Amikor egyik fél sem a főnök, hanem egyenrangúak. De mindennel kapcsolatban ugyanez van. Pl régen túl szigorúan nevelték a gyerekeket, ma meg átestek a ló túloldalára, egész családok táncolnak úgy ahogy a gyerek fütyül.
A párkapcsolatokban/házasságokban is, régen a férfi volt a főnök, ma meg a nő. Bárcsak senki ne akarna a másik fölé kerekedni és ledominálni a társát. Akkor ezek a nők sem lennének ilyen helyzetben, meg a mai fiatal srácok sem, senki nem lenne többé elnyomva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!