Mit tegyek ha antiszociális vagyok?
Kedves Kérdező.
Nem akarok túl nyers lenni ,mert értem én a dilemmádat.De úgy látszik nem veszed figyelembe az egyszerű tényszerűségeket. IGEN értem anitszociális vagy,és elhanyagolod a barátaid? nem látod ebben a nyilvánvaló ellentmondást?
Csak szemléletbeni változás és tenni akarás illetve a tevés tud ezen változtatni. Ha elhanyagolod az ismerőseid akkor ne csodálkozz ha antiszoc maradsz mert ez egész egyszerűen egy undorító viselkedés. Egész egyszerűen ahhoz hogy jólérezd magad társaságban tűrnöd kell és alkalmazkodnod máshoz is.Ha nincs benned annyi hogy tudj máshoz alkalmazkodni akkor egész egyszerűen önző vagy.
Az EGO-dból fakad az antiszociálisságod.Ne CSAK aztnézd hogy neked miért jó ,neked miért rossz. Az is egy szempont de próblálj más emberek (leginkább a barátaid) ritmusához is alkalmazkodni és majd ők is alkalmazkodnak hozzád.Keresni a jót amit a társaásgban szerezhetsz
bátornak kell lenni és merni tenni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!