Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csajok! mi bajotok van nektek...

Csajok! mi bajotok van nektek az on-line térben?

Figyelt kérdés

néha PRÓBÁLOK chatelni.

Általában NINCS válasz. (Semmi olyat nem írok mint amire nyilán nem válaszolnátok, nem küldök pénisz képet, nem írok semmi olyat, hogy...)

Ha van válasz, NAGYON gyakran egyszavas válaszok, mint igen, nem, aha, ja, kb, néha

MONDAT??? az nincs.

Ha véltlenül elkezdünk bezsélgetni, látszólag értelmesen, pár sor után "a partnered törölte a beszélgetést" (Minden OK NÉLKÜL)

rákérdezni, hogy miért nem lehet, mert vagy, nem válaszol úgysem vagy eleve LE IS TILTOTT!

MINDEN INDOK ÉS OK NÉLKÜL!

egyáltalán minek vagytok ott?

Mi bajotok van??????

2022. jan. 26. 18:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ismerkedős, társkeresős platformokon nem vagyok fent, de amikor FB-n, vagy épp itt jönnek az ilyen témájú üzenetek, akkor azokra én sem szoktam válaszolni. Nem is ilyen célból vagyok jelen egyik helyen sem, valamint sokszor nincs is kedvem idegenekkel beszélgetni, főleg, amikor kicsit sablonosabb témák mennek.
2022. jan. 27. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!