Nagyon félek a cigányoktól mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ez nem egy vicc kérdés. Akármikyen buszon vagyok ugy neznek ram mintha meg akarnanak olni! Mindig belem kotnek es mar ok nelkul el is vertek... amikor penzt tarhalni jonnek mindig adok mert felek hogy leszurnak... mit tegyek? Nagyon felek...2022. jan. 16. 10:33
11/15 A kérdező kommentje:
Kiskorú vagyok anyáéknak nem merek szolni... mindig megtalalnak multkor szoltam nekik hogy ne fogdossak a villamoson a lanyt mert mar sirt meg kiabalt hogy hagyjak beken es egesz hazaig kovettek es kiabaltak hogy mostmar tudjak hol lakom
2022. jan. 16. 23:23
12/15 anonim válasza:
Szia 10 vagyok. Vagány voltál kiálltál másért, de hidd el, hogy beszélned kell a szüleiddel, ők tudni fogják, hogy mit csináljanak. Ezek gátlástalan börtön töltelékek, ezeket nem érdekel semmi. Nem fognak megijedni sokkolótól sem, vannak olyan dolgok, amiket nem tudsz megoldani egyedül.
13/15 anonim válasza:
Idióta vagy már ne is haragudj meg, mitől félsz két pofontól? Na ez a bajotok, a ti hazátok és ti vagytok benne a csicskák(ne haragudj hogy már így kell írnom, de haragszom) ha néznek akkor mi van? Boltba is kísérettel mész, nehogy megállítsanak apróért, amit inkább oda adsz mert félsz?
Rakjál rendet a fejedben, és legyél határozott mert előbb utóbb ezért fognak kihasználni.
Nem mondom hogy rögtön csapjál oda nekik ha közelebb mennek, de amíg nincs rá okod minek félsz? Ha lesz nőd mit fogsz csinálni?
Szerintem kezdjél eljárni edzésekre, vagy nem tudom, de így hamar kizsebelnek, közbe lehet olyanok találnak meg, akik 2 pofonos kölykök lennének még egy rámenősebb magyarnak is.
14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom elegge szomorunak tartom hogy mar bruce willisest kell jatszanom hogy biztonsagban erezzem magam a sajat hazamban... eggyik baratom kiallt mar magaert es nagy monoklival jott suliba... nekem ez nem eri meg
2022. jan. 17. 21:56
15/15 anonim válasza:
Vannak embertípusok, akik született áldozatok. Ha nem tesznek semmit, a baj akkor is megtalálja őket. Nem, ez nem sértés és nem is élcelődés. A személyiségeden változtass és változni fog a kisugárzásod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!