Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha kint van hogy kapcsolatban...

Ha kint van hogy kapcsolatban nekem, attól még jelölhetek be egy fiút facen? (Csak suliból ismerős és szimpi is)

Figyelt kérdés
Nemrég lett barátom, nagyon szeretem de attól még ha a suliból ismerek egy srácot akit be akarok jelölni megtehetem nem?

2022. jan. 12. 06:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy öreg vagyok már, de szerintem egy facebook jelölés nem azt jelenti, hogy "tetszel, ismerkedjünk", hanem azt, hogy "ismerlek xy helyről". Legalábbis engem sokszor jelölnek ismerős srácok, a barátomat is ismerős lányok, aztán a 99%-ukkal amúgy sem beszélünk soha.
2022. jan. 12. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
gyere le a facseról. amit csinálsz az a facse tulajdona, meg a képeid meg a szövegek is amit ott írsz vagy chat-ben. most még ezzel nem foglalkozol, de 10 év múlva lehet más lesz a facse tulajdonosa aztán eladja a rólad szóló direkt adatokat, szövegeket amit írtál meg feltöltött képeidet.
2022. jan. 13. 13:28
 3/3 anonim válasza:
Ne jelöld meg! Vagy ha ez féltékennyé teszi a pasidat akkor beszélgess el vele.
2022. jan. 13. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!