Leginkább élő szóban vagy valamilyen platformon keresztül tartjátok a kapcsolatot másokkal?
Figyelt kérdés
s z a v a z z a t o k!2020. dec. 28. 14:38
A kérdező szavazást indított:
Élő szóban. Gyakran találkozok az ismerőseimmel.
Chatelni szoktam rendszeresen.
18 szavazat
2/5 A kérdező kommentje:
Mert nem az “egyik sem” megoszlására, hanem az élő szó vs. online arányára vagyok kíváncsi.
2020. dec. 28. 16:02
3/5 anonim válasza:
Sajnos a legtöbb barátommal a távolság miatt videón, chaten, telefonon beszélek a legtöbbet, nem élőben. A közelben élő barátokkal csakis élőben. Ha a közelben lennének a többiek, akkor teljesen kiiktathatnám ezeket a csatornákat az életemből, tök jó lenne, nekem nem sokat adnak.
5/5 anonim válasza:
Felesleges szavaznom, mert élőben tartanám, de úgy nem tudom, viszont akkor sem fogok Facebookra regisztrálni meg több órás telefonhívásokat bonyolítani, ezeket továbbra is arra használom, amire való, nem az emberi kapcsolataim helyettesítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!