Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kedves hölgyek mit éreztek...

Kedves hölgyek mit éreztek mikor meg láttok egy jó képű embert’ ?

Figyelt kérdés

Én tudom hogy mit érzek egy nő iránt, de arra vagyok kiváncsi hogy a nőkben mit vált ki…

Köszönöm

2022. jan. 11. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
86%

Kb mintha ránéznék egy szép festményre vagy egy nekem tetsző autóra. Megjegyzem magamba hogy jól néz ki, és megyek tovább. Kb két perc múlva el is felejtem.

Akármennyire jól nézhet ki valaki, semmit nem vált ki belőlem ha nem ő a párom, vagy a leendő párom akivel épp alakulóban vannak a dolgok. Tehát ha nincs hozzá belső tartalom és érzések, csak egy jó külső. Önmagában semmit nem ér.

2022. jan. 11. 16:59
 12/17 anonim ***** válasza:
72%
A 6-os biztos, hogy nem nő. Ez egy pasi... ráadásul ostoba :D
2022. jan. 11. 21:32
 13/17 A kérdező kommentje:
6.-osról el képzelhető hogy nő, láttam már nőt izgalmi állapotában az egész cica nadrágja át nedvesedett, jól nézett ki de kicsit olyan undinak is tartottam valamilyen szinten picit’.
2022. jan. 12. 10:58
 14/17 anonim ***** válasza:
57%
6-osról egyáltalán nem elképzelhető, hogy nő, csak egy pasi hiheti, hogy nő írta...
2022. jan. 12. 12:46
 15/17 A kérdező kommentje:

Lényegtelen nem lényeg, bárki tudja írni főleg névtelenül csak a hülye gondolja hogy nőnek csak a magazin lapok meg a Gucci Armani

Ruhák vásárlása

2022. jan. 12. 13:37
 16/17 anonim ***** válasza:
59%
He?
2022. jan. 12. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
48%
"megláttok" "jóképü"
2022. jan. 20. 09:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!