Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagyon szeretnék sokat enni...

Nagyon szeretnék sokat enni ,de nem merek mert félek hogy meghízok egy idő után pedig sportolok is, és az nem állna jól az arcomnak ha híznék meg nehezen kapnék levegőt is. Hogy egyek úgy sokat hogy ne hízzak? Van rá vmi módszer?

Figyelt kérdés
Az az igazság hogy egyre kevésbé tudom megállni hogy úgy istenigazából ne zabáljam tele magam.

2021. dec. 31. 06:20
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

Minden fejben dől el! Addig amíg ott nem rendezed a dolgokat, addig megmarad ez a zabálási kényszered.

A te döntésed, hogy mit választasz.

2021. dec. 31. 06:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szar a diétád. Normális étrend mellett nem szabadna ezt érezned, életmódváltás után sem
2021. dec. 31. 07:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem diétázok.
2021. dec. 31. 08:09
 4/6 anonim ***** válasza:
69%

Van ra megpedig az hogy neha mondjuk havonta egyszer tartassz egy laza napot de csak akkor

Tehat eszel amit akarsz de csak aznap

Illetve meg annyi hogy igyal feherje port mikor ehseg rohamod van vagy egyel egy feherje szeletet

Etrendeden is lehet kene valtoztass ha ilyen gondjaid vannak az evessel

2021. dec. 31. 08:11
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyél több fehérjét, igyál többet. Vagy zabálj be egyszer úgy igazán, de annyira hogy rosszul leszel tőle, aztán elmegy tőle a kedved a későbbiekben. Vagy ha mozogsz eleget, akkor ehetsz nyugodtan.
2021. dec. 31. 08:46
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok táplálkozási tanácsadó, mint ahogy innen szerintem senki, de az én tippem az, hogy fő étkezésekre egyél ami jól esik (pl a szénhidrát és a cukor sem az ördögtől való) de ha nagyon elkap a vagy hogy még egyél mint amivel jóllaksz, akkor azt jobb pl zöldségekkel vagy sovány húsokkal tenni.

Ha viszont ritkán van ilyen kényszered, akkor akár engedhetsz is neki. A zsír nem egy étkezés után rakódik le.

2021. dec. 31. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!