Nagyon szeretnék sokat enni ,de nem merek mert félek hogy meghízok egy idő után pedig sportolok is, és az nem állna jól az arcomnak ha híznék meg nehezen kapnék levegőt is. Hogy egyek úgy sokat hogy ne hízzak? Van rá vmi módszer?
Minden fejben dől el! Addig amíg ott nem rendezed a dolgokat, addig megmarad ez a zabálási kényszered.
A te döntésed, hogy mit választasz.
Van ra megpedig az hogy neha mondjuk havonta egyszer tartassz egy laza napot de csak akkor
Tehat eszel amit akarsz de csak aznap
Illetve meg annyi hogy igyal feherje port mikor ehseg rohamod van vagy egyel egy feherje szeletet
Etrendeden is lehet kene valtoztass ha ilyen gondjaid vannak az evessel
Nem vagyok táplálkozási tanácsadó, mint ahogy innen szerintem senki, de az én tippem az, hogy fő étkezésekre egyél ami jól esik (pl a szénhidrát és a cukor sem az ördögtől való) de ha nagyon elkap a vagy hogy még egyél mint amivel jóllaksz, akkor azt jobb pl zöldségekkel vagy sovány húsokkal tenni.
Ha viszont ritkán van ilyen kényszered, akkor akár engedhetsz is neki. A zsír nem egy étkezés után rakódik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!