Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak en látom ezt így?

Csak en látom ezt így?

Figyelt kérdés
Újabban egyre inkább azt látom,hogy a legtöbb nő nem szerelemre hanem pénzre hajt(tisztelet a kivételnek)

2021. dec. 30. 23:26
 1/5 anonim ***** válasza:
81%
Csak újabban? Inkább az ősidők óta!
2021. dec. 30. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Akit ki lehet használni az meg is érdemli!
2021. dec. 30. 23:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez így volt! így is lesz! Pénz beszél kutya ugat. MONEY MONEY MONEY !
2021. dec. 30. 23:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagy mértékben most ez a menő.
2021. dec. 31. 08:07
 5/5 Cubina ***** válasza:

A magam nevében szólva, nem a férfi pénze érdekel. Azért fontos ismerni az anyagi helyzetét a leendő páromnak, nehogy a végén rajtam élősködjön. Sajnos volt erre példa.

Nem kell, hogy gazdag legyen, de legyen annyi pénze, hogy saját magát el tudja látni, és a saját igényeit ki tudja elégíteni. Én akár házassági szerződést is kötnék, ha egy pénzes emberrel hozna össze a sors.

Kikötni a legelején, hogy ami az övé, az az övé, nekem nincs jogom hozzá, még 20 év együttélés után sem.

Igazából nem is értem, hogy egyesek miért formálnak jogot olyan pénzre, amit más keresett meg.

Nekem lett volna lehetőségem egy multimilliomos felesége lenni, de nemet mondtam. Azért, mert ő a gyermekem apja, és pár évvel a szakításunk után meggazdagodott, majd visszajött, hogy elvesz feleségül. Azt mondta, úgy élhetek, mint egy királynő, semmit se kell tennem, csak a gyereket nevelni. Nemet mondtam, mert a szerelem elmúlt, és nekem többet ért a nyugalom mint a vagyon.

Mindenki hülyének néz ezért, de nem érdekel. A becsületem többet ér, mint a pénz.

2022. jan. 6. 03:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!