Nyomkövetővel a bokádon, odaállnál a fényképező elé az ünnepek alatt?
Azért elég sok olyan póz, beállítás van, ahol a boka nincs rajta a képen!
Ha meg az az egyetlen kép lett jó, amin látszik, akkor annak a képnek az alját le kell vágni és azt kirakni a fb-ra.
Attól hogy nyomkövető van a lábamon (és a sorok közül mintha úgy tűnne ki, hogy nem is annyira érdemelt ki az illető - bár passz, mert nyilván nem viccből adják az emberre, de ennek nem ismerem a menetét) még a család tagja vagyok, szóval persze hogy odaállnék.
Mondjuk ha ez ilyen kényes téma, próbálnám pózolással, ajándékkal, ruhával, fával valamivel takarni.
Amúgy meg max nem kell feltölteni a facebook-ra, vagy csak deréktől felfelé, vagy valamilyen ízléses vágó-aránnyal. (Mert ha tényleg nem olyan az ember, akit ez nem zavar vagy büszke rá, akkor tényleg jobb nem felpakolni az internetre, hogy nézd mit kaptam a sünöktől).
Számára különösebben nem számít, de az a gond hogy az embereknél még mai napig tabu a rendőrség, bíróság, büntetés mint fogalmak, és még ha nem is kérdeznek erről, csak azt venni észre hogy kerülik az embert.
Slim fit öltöny nadrág konkrétan rá sem megy a bokára, akkora a szerkezet.
Ünnepi képnél miért kell a lábnak is benne lennie? Én mindig az arcra fókuszálok, úgyhogy maximum a felsőteste van bent az embereknek.
De ha netán valamelyik képen látszik a nyomkövető, elárulom a döbbenetesen egyszerű megoldást: azt a képet nem kell fölrakni FB-oldalra.
Ilyen egyszerű. :-))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!