Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nyomkövetővel a bokádon,...

Nyomkövetővel a bokádon, odaállnál a fényképező elé az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés
Másnál biztosan annyi lenne az erkölcsi biztosítéknak, ezért gondoltam megkérdezem itt is :)
2021. dec. 30. 21:30
1 2
 1/13 anonim válasza:
100%
Ha nagyon zavar szerintem vegyél fel egy bő gatyát, ha lany vagy nagy szoknyat. Ha nem zavar nyugodtan. Ha pedig angyon zavar es sehogy sem jó, vastag zokni vagy bakancs. Nem tudom pontosan milyen is ez de sok sikert! Szolj ha van eredmeny:)
2021. dec. 30. 21:39
 2/13 A kérdező kommentje:
Pontosabban nem rólam van szó, csak nem szeretnénk ha ismerősök, munkatársak ismeretlenül alkotnának véleményt, amiből hátrány lehetne.
2021. dec. 30. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért elég sok olyan póz, beállítás van, ahol a boka nincs rajta a képen!

Ha meg az az egyetlen kép lett jó, amin látszik, akkor annak a képnek az alját le kell vágni és azt kirakni a fb-ra.

2021. dec. 30. 21:50
 4/13 anonim ***** válasza:
87%
Ti pucéran ünnepeltek és fotózkodtok?
2021. dec. 30. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy nyomkövető van a lábamon (és a sorok közül mintha úgy tűnne ki, hogy nem is annyira érdemelt ki az illető - bár passz, mert nyilván nem viccből adják az emberre, de ennek nem ismerem a menetét) még a család tagja vagyok, szóval persze hogy odaállnék.

Mondjuk ha ez ilyen kényes téma, próbálnám pózolással, ajándékkal, ruhával, fával valamivel takarni.

Amúgy meg max nem kell feltölteni a facebook-ra, vagy csak deréktől felfelé, vagy valamilyen ízléses vágó-aránnyal. (Mert ha tényleg nem olyan az ember, akit ez nem zavar vagy büszke rá, akkor tényleg jobb nem felpakolni az internetre, hogy nézd mit kaptam a sünöktől).

2021. dec. 30. 21:54
 6/13 A kérdező kommentje:

Számára különösebben nem számít, de az a gond hogy az embereknél még mai napig tabu a rendőrség, bíróság, büntetés mint fogalmak, és még ha nem is kérdeznek erről, csak azt venni észre hogy kerülik az embert.

Slim fit öltöny nadrág konkrétan rá sem megy a bokára, akkora a szerkezet.

2021. dec. 30. 22:03
 7/13 anonim ***** válasza:
Akkor válassz más fazont!
2021. dec. 30. 22:13
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Ünnepi képnél miért kell a lábnak is benne lennie? Én mindig az arcra fókuszálok, úgyhogy maximum a felsőteste van bent az embereknek.

De ha netán valamelyik képen látszik a nyomkövető, elárulom a döbbenetesen egyszerű megoldást: azt a képet nem kell fölrakni FB-oldalra.

Ilyen egyszerű. :-))))))))))))

2021. dec. 30. 22:30
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Otven eves palyafutasom soran egyetlen karacsonyi fotora se kerult senki bokaja.
2021. dec. 30. 23:20
 10/13 A kérdező kommentje:
Akkor csak nálunk szokás hogy még a fenyő talpa, és csúcsdísze is látsszon.
2021. dec. 30. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!