Mit szólnál ha olyan családba kerülnél, ahol van több évet leült ember, és jelenleg is nyomkövető van a lábán?
Ezt hogy kell érteni??
Pl a barátnőmnek lenne ilyen a családja vagy mi??
Mert egyik pillanatról a másikra nem lesznek ilyen emberek a szüleim vagy gyámjaim, főleg hogy múltam 18.
Barátnő részről esetleg okés lenne a dolog. Nem mindegy miért ült az apuci, de ha korrekt dolog akkor jól kijönnénk.
(Megint más egy pedofil sorozatgyilkos és megint más pl egy bukott vámos)
Az ember nem választhatja meg a családját, tehát nem igazán tehető sem morálisan, sem máshogy felelőssé.
Én se beszéltem már 15 éve a nagyimmal, és nem is most fogom elkezdeni, az biztos.
Az is lehet korrupciós ügy, cigi csempészet. Vagy uzsora, prostitúció esetleg más ilyen agressziós bűncselekmény.
Nem mindegy miből akart megélni. Ha másoknak ártott nem igazán lenne szimpi. Ha meg valami ártatlanabb módon próbált többet összerakni a családjának, nem fogom elítélni. Sokan csináltak már ilyesmit, csak nem buktak le vele.
Lépnék abból a családból.
Bűnözőkkel semmilyen módon nem akarok érintkezni.
Aki meg azt mondja, hogy pl. adót csalni oké, az gondoljon arra, hogy ezért tart itt ez az ország, hogy elnézően legyintünk, ahogy mindenki szétlopja ezt az orazágot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!