Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Gáz ha nekem nincsenek barátai...

Gáz ha nekem nincsenek barátaim? Ti hogy bírnátok ezt?

Figyelt kérdés

Nekem sosem voltak barátaim, sem havarjaim. Szóval nagyon egyedül vagyok, ami sokszor eléggé rossz mert néha jó lenne valami program.

Pl a Szilvesztert is egyedül fogom tölteni.

Akinek vannak barátaik ti hogy bírnátok azt ha nem lennének?

2021. dec. 30. 10:30
 1/8 anonim ***** válasza:
49%
Én leépitettem a legjobb /egyetlen baràtnőmet azóta egyexul vagyok es jobb.Azóta nem tünt el semmim.
2021. dec. 30. 10:33
 2/8 anonim ***** válasza:
11%
Gáz! Kizárólag rajtad múlik, barátkoznod kell. Nem most szilveszterre, de tessék emberekkel intenzíven szóbaállni.
2021. dec. 30. 10:42
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Nekem sincsenek igazán barátaim. Néha jó lenne kimozdulni valakivel, de az időm nagy részében egyáltalán nem zavar a dolog. Szerintem nem gáz, ha te annak érzed, akkor ideje elkezdeni barátkozni.
2021. dec. 30. 10:49
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is a párom az egyetlen barátom is, ami azért tud működni mert invesztál a kapcsolatba minden téren. Ez a legnagyobb bajom az emberekkel h borzalmas lusták, kényelmesek, amibe energiát kell tenni az már unalmas, fárasztó. Persze hibáztatni, sajnálkozni, kommentszekcióban károgni mindenkinek van energiája, de fenntartani és ápolni egy barátságot/kapcsolatot na arra már nem futja. Itt is számtalan olyan emberrel indult már beszélgetés akik azért sirtak h eltűnnek azok akikkel beszéltek. Aztán ki se találnátok, mind eltűnt, pedig velem aztán aki nem tud hangot találni azzal tényleg nagyon súlyos gondok vannak.
2021. dec. 30. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:
22%
Kicsit paradoxon a kérdés, hiszen ha nem lennének barátaim, akkor lennének más barátaim.
2021. dec. 30. 12:26
 6/8 anonim válasza:

Az én életemben is csak jönnek mennek az emberek, néhány hónapig érdekesnek tartják az ismerkedést, de amint érdemben tenni kell azért, hogy fennmaradjon a kapcsolat, túl farasztó lesz nekik, hogy időt szakítsanak rám.

Én azt tapasztaltam, hogy megijednek a mélyebb ismertségtől, nem akarnak túlságosan kitárulkozni. Addig amíg csak felületes beszélgetés fut, szívesen áradoznak magukról, a személyesebb kérdésektől viszont sikítva menekülnek.

2021. dec. 30. 19:11
 7/8 anonim válasza:

Igazán közeli barátom nekem sincs. Van 1-2 akikkel párhetente beszélek, találkozok, de ők csak akkor jelentkeznek, ha unatkoznak. Ha én keresem őket túl elfoglaltak. :(

Nem is számít igazán, mert a beszélgetések nagyrésze is róluk szól. Elmondják a kis sirámaikat, hogy milyen nehéz az élet, de ha rám terelődne a téma, az már nem annyira fontos, hogy végig is hallgassák.

Régóta hiányzik az életemből egy igazán közeli barátnő, de az ilyen egyoldalú barátságokból már elegem van.

Párkapcsolatban szintén rendre így járok. Az igazi kötődésre egyszerűen alkalmatlanok az emberek.

#4-es szerencsés, hogy rátalált egy ilyen társra, én a környezetemben élő párokon is azt látom, hogy elvannak egymás mellett, boldognak mondják magukat, de igazán nem is ismerik egymást. Mindenki elvan a saját kis buborékjában, a közösségi médián keresztül reklámozzák a csodás kis életüket, de a valóság egészen más, mint amit ott mutatnak magukból. Lényeg a figyelem.

2021. dec. 31. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
Le lehet pontozni az 5-ös válaszom, ettől még így van... :D
2022. jan. 1. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!