Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a legjobb hely az ismerkedé...

Mi a legjobb hely az ismerkedésre?

Figyelt kérdés
Meguntam a netes ismerkedést és élőben szeretnék ismerkedni. Leginkább párkeresés céljából érdekelne a dolog. De azért pár barát is jól jönne. Nektek milyen helyek váltak be? Hol szoktatok ismerkedni? Egyáltalán hol lehet úgy ismerkedni, hogy az ne legyen gáz vagy ne érződjön tapadásnak?

2021. dec. 29. 21:19
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Lényegében bárhol...legtöbbször a haveri társaságba szerintem a legkönnyebb találni valakit, teljesen mindegy hol kocsma,buli,házi buli stb..de valamikor csak úgy random az utcán.
2021. dec. 29. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:
73%

Olyan helyen keress, ahol te is jól érzed magad.

Én pl sok embernek unalmas vagyok, könyvtárban és múzeumokban viszont olyanokkal találkozhatok mint én.

2021. dec. 29. 21:33
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Házibuli vagy szórakozóhely
2021. dec. 29. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
88%

Házibuli vagy ismerősök általi összejövetelek a legjobbak. Utóbbiba kb. minden belefér.

Ha ezek nem lehetségesek, akkor konkrétan ismerkedésre kitalált programok, események, hisz akkor szinte mindenki azzal a céllal megy. Ezeknek a neten utána kell nézni, biztos sokféle van.

Amúgy a bárhol a legnagyobb hülyeség és hazugság. Egyáltalán nem lehet mindenhol, rengeteg hely és helyzet van ahol már önmagában a környezet miatt az esélyeid közel vannak a nullához, mert elutasítóbbak az emberek vagy olyan szinten meglepődnek, hogy kimenekülnek belőle: ilyen pl. a munkahely, utca, vásárlás közben, könyvet olvasva, zenét hallgatva, tömegközlekedés, csak hogy párat említsek.

2021. dec. 29. 21:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Utolsó, neked külön. Elég nagy igazságot mondtál.
2021. dec. 30. 00:40
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt
2023. júl. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!