Mi a legjobb hely az ismerkedésre?
Olyan helyen keress, ahol te is jól érzed magad.
Én pl sok embernek unalmas vagyok, könyvtárban és múzeumokban viszont olyanokkal találkozhatok mint én.
Házibuli vagy ismerősök általi összejövetelek a legjobbak. Utóbbiba kb. minden belefér.
Ha ezek nem lehetségesek, akkor konkrétan ismerkedésre kitalált programok, események, hisz akkor szinte mindenki azzal a céllal megy. Ezeknek a neten utána kell nézni, biztos sokféle van.
Amúgy a bárhol a legnagyobb hülyeség és hazugság. Egyáltalán nem lehet mindenhol, rengeteg hely és helyzet van ahol már önmagában a környezet miatt az esélyeid közel vannak a nullához, mert elutasítóbbak az emberek vagy olyan szinten meglepődnek, hogy kimenekülnek belőle: ilyen pl. a munkahely, utca, vásárlás közben, könyvet olvasva, zenét hallgatva, tömegközlekedés, csak hogy párat említsek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!