Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy szórakozóhely hogy működik?

Egy szórakozóhely hogy működik?

Figyelt kérdés

Tehát, ha viszek magammal cuccot(vizet, pénztárcát, bicskát), akkor van egy tárolóegység ahova letudom rakni ?

Illetve a belépés, és hasonlók hogy zajlik?

2021. dec. 27. 20:43
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, mondjuk gondoltam, hogy van valami szekrény ahova a ruhákat stb. le lehet tenni, de azért megkérdeztem. Bocs még soha nem voltam, azt hittem muszáj bent venned valamit csak úgy engednek ki vagy valami ilyesmi. Bicskát csak azért kérdeztem, mert mindig nálam van, nem akarok miatta bajba kerülni.
2021. dec. 27. 21:19
 12/13 anonim ***** válasza:

Sokan járnak “bökővel” szórakozóhelyre

És sokaknál van bicska is a c típusú virus ellen

Ne légy naív

2021. dec. 27. 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
Belépő van, meg ruhatár is. Bár hiába fizetsz, ott is előfordulnak bakik, pl hogy máshoz kerül a cuccod, vagy ha, elhagyod a bilétát akkor még kell várnod a buli végét, ha szerencséd lesz, akkor ott van még a holmid.
2021. dec. 27. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!