Egyszerüen megutáltam az embereket, más is változott ilyenné ahogy belépet a 3x éveibe?
Figyelt kérdés
Lorábban sokkal toleránsabb voltam nem figyeltem az emberek negativ tulajdonságaira. Azonban mára azt veszem észre teljesen átfordultam. Egyszerűen minden emberről azt gondolom, rossz máju, a másiknak csak azért se, keresztbe tesz ha modjában áll, segítsünk ha tudunk elv nulla, ... egyszerüen én is ilyen lettem másokkal. Énközpontú. A minap is pl az unokatestvérem megkért ugyan vigyem már le neki az autot amit vettem hogy megnezhessék, mire közöltem tudod hol lakok, ha megszeretnéd nézni lejösz és megnézed. Régen szóra levittem volna, de millió ilyen es hasonló más dolgokat tudnék mondani.2021. dec. 26. 06:57
11/12 anonim válasza:
Megint szétbökdöste a fogszabályzó a számat belülről. Ráadásul este néztem a diótörőt és miután véget ért, elaludtam, ki se tisztítottam a fogszabályzómat.
12/12 anonim válasza:
Tudom, hogy a kérdezőnek írtad a pszichológust. ;) ha elmegy valaki pszichológushoz ilyen jellegű problémával, a pszichologusnál hogy lenne jó hozzá kezdeni, a probléma melyik részén érdemes dolgozni?
Azért is kérdem, mert én elmentem, de ebben pld nem segített, hogy mi a problémám oka, hogy azon dolgozzunk. ;(értelmetlenül, a problémához semmi köze dolgokról beszéltünk végül) ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!