Mennyire normális az,hogy az éllettársam nelkülem menjen szilveszterezni?
Figyelt kérdés
A barátai valamilyen okból nem nagyon kedvelnek,ezért a páromat nélkülem hívták el bulizni.2021. dec. 17. 10:46
11/17 A kérdező kommentje:
Felháborító egy családos embert hívni,de nem fogom az igazamat bizonygatni,így ismeretlenben úgyis nehéz ezt megértenetek.Ezt látnotok kell,egyszerűen nem vagyok közéjük való.Részeg partiban nem tudom magam elengedni.
2021. dec. 17. 11:23
12/17 anonim válasza:
Hívni bárkit lehet, hogy aztán az elmegy e, az már más kérdés.
Te magad is kivonod magad közülük, mert "nem vagyok közéjük való", akkor miért háborodsz fel, ha ők is így gondolják?
Alapban nem értem, hogy általad megvetett emberek cselekedetei miért háborítanak fel, amikor az semmiben nem zavarják a köreidet?
13/17 anonim válasza:
12: Azért mert legbelül fáj neki hogy őt nem hívták :D
14/17 anonim válasza:
11 voltam
Komolyan érdekelne, miért lettem lepontozva? Komolyan írtam, hogy ilyen volt a társaság, létezik ilyen, én sem hittem, míg nem láttam.
Persze nem tudhatjuk, hogy a kérdezőnél mi a helyzet, de csak leírtam az én tapasztalatom ezzel kapcsolatban. Benne lehet az is, hogy valóban a kérdezővel van a probléma.
16/17 anonim válasza:
Kérdező, az utolsó kommented elég ellenszenves azért. Ha te ott is ilyen karótnyelt sárkány attitűdöt veszel fel, hát akkor sem látnálak szívesen, ha csak ebédre jönnél, ahol max egy sört isznak, akiknek muszáj.
17/17 anonim válasza:
Le fognak pontozni a szabadszellemuek, de en megertelek. Azon viszont a helyedben en mar az elejen elgondolkodtam volna, hogy ha a kikapcsolodasi formaink ennyire nem egyeznek, mit is keresnek en mellette? Ezt mar az elejen kellett volna szerintem letisztaznotok egymassal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!