Nekem az X aktákat nem kellett volna néznem anno. :D
Ahogy a 4-es írta, én is próbáltam a realitás talaján maradni, de a zenéjétől még utána is sokáig felállt a szőr a hátamon. Még most is frászt kapok mikor meghallom a zenéjét, de más érzést már nem vált ki.
Félni sose féltem ennyire, most már vegyél erőt magadon, hogy belásd az mind kitalált történet, és elég amatőrök játsszák ráadásul. A lányom is nézte mikor kisebb volt, most 12 éves, mióta egyre jobban érdekelték ezek a sorozatok, inkább nem néztük mi sem. Ezek szerint jobb is, hogy nem hagytuk, hogy nézze, nekünk meg már unalmas volt, a sok statiszta, meg kitalált történetek, Neked se kéne most már túlreagálni ezeket. :)
Én 18 éves vagyok és már 3 éve nem félek a sötétben sem😎
Egyébként nem tudom pontosan mitől is félsz, én pl a sötétben attól féltem régen hogy megtámad a mumus, vagy valaki😂 A mumus az biztos nem fog, azt már tudom, meg azt is hogy nincs olyan idióta, aki azért fog állni a sötétben, hogy engem megtámadjon. Meg azé' 18 éves fiúként már csak megtudom védeni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!