Milyen halloweeni programot csináljak egyedül itthon?
Figyelt kérdés
Korábban halloweeni buliban voltunk,vagy filmeztünk többen, most viszont több minden miatt is itthon kellett maradnom, és hiányzik valami program.
Nagyon szeretem a halloweeni hangulatot, jelmezeket, éjszakai programokat szeretnék csinálni valami ilyesmit itthon.
Ajánlanátok valami jó kis filmet, vagy valamit, vagy mesélnétek, hogy ti mivel töltitek a Haloweent? Csak azok, akik szeretik az ünnepet.
2019. okt. 31. 17:14
1/2 anonim válasza:
Videó játékok? Ami online azokban kb mindben van valami event
2/2 anonim válasza:
Én Halloween-kor szörny menüt szoktam készíteni. :) Ezt úgy kell elképzelni, hogy 3 fogást csinálok és mindegyiket próbálom a legszörnyűbbre alkotni. Idén például a "zombie head "monster hand" és a "RIP cake" volt a terítéken. :) Ezzel jól el lehet bíbelődni és igencsak időigényes. Emellett szoktam töklámpást faragni és imádok ilyenkor horror filmeket nézni. Ha találok olyat ami Halloween témájú, még nagyobb élvezettel teszem. :) Remélem tudtam segíteni és ha idén már nem is, jövőre tudsz ezekből néhány ötletet meríteni. ;) U.I: Happy Halloween! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!