Baj, ha romának veszem magam?
Sziasztok,nekem az anyukám anyukája és testvére, gyerekotthonból lettek kivéve, anyukám anyukája és testvére ugye roma családba kerültek, és ők akikhez lettek véve a anyumnak anyukája ők lettek nekem a dédmamám és dédpapám,kiskorom óta velük laktam, de én fehér vagyok, nem tudjuk hogy anyukám anyukája roma e vagy sem, sokan meg sem tudnák mondani mert igazán az anyum anyukája közéük tartozik mindig velük van együtt mulatnak, táncolnak és úgy is viselkedik szint ugy testvére is..
Tehát én is annak veszem magam, nekem a stílusom, beszédem, kinézetem is mindenem olyan. Én magyar emberekkel soha nem jöttem ki mint romákkal, kiskorom óta dédmamámal lakom, aki nem ítél el hogy magyar vagyok.
Dédpapám sem, sőt azt mondta hogy közéjük tartozom. Mindig is szerettem cigány családban lenni, nagyon jól érzem magam velük! Nagyon sok barátom is van.
És ez baj, amúgy? És én is romának veszem magam, ezen nem is szeretnék változtatni!
Szerintetek ez helyes, vagy sem?
Miért ne lenne helyes? Azt csináld ami jóllesik. Ha te így szereted akkor legyen így.
Viszont mindenképpen előnyös lenne kitörni a cigányságból szerintem és magyarként élni. Volt barátnőm "fehér" cigány volt és normális. Ha nem szakított volna velem egy boldog élete lehetett volna. Azonban ő inkább piált, cigizet, elment cigánykodni ha mondhatom így, és most még mindig ott van azon a szinten. Neki így jó is. Legyen fasz alatta meg szórakozzon. Ezt csak azért mondom mert általánosságba pozitív az, ha valaki ki tud törni onnan. Ha te szeretsz cigányként élni és boldog is vagy akkor minden szuper. Ráadásul ha nem átlagos cigányok vagytok is okés. Nekem sose volt velük bajom, csupán tapasztaltam, hogy a többség tényleg olyan amilyen. Mintha direkt lefokoznád magad ezzel.
Örülök ha jól érzed magad úgy ahogy vagy. ^^
A te dolgod!
"Tehát én is annak veszem magam, nekem a stílusom, beszédem, kinézetem is mindenem olyan"
Gratulálok, csak így tovább, sokra fogod vinni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!