Barátnőm romának akarja vallani magát?
Erkölcstelen dolog mások támogatására hajtani de ha neki ez belefér akkor ez van. Én is sokszor választom a könnyebbik utat hiába tudom, hogy nem helyes. Problémája nem lesz belőle, mert örülnek, hogy statisztikába be lehet majd írni, hogy még egy roma lediplomázott ugyanakkor ez csalás szerintem.
Amúgy az ő élete, azt tesz amit akar. Ha aggályaid vannak elmondod neki. Ha tudsz segítesz neki anyagilag, hogy ne legyen erre rákényszerülve de ha nem teszel semmit se annak érdekében, hogy megoldódjon a problémája akkor nagyon alapod sincs beleszólni abba, hogy ő hogyan oldja meg.
És mint mondtam, a származás nem jogi meghatározás. Ilyen nem létezik magyarországon. Nincs különbség sem magyar, sem szlovák, sem német, sem cigány etnikumú között. Csak a magyar állampolgárság számít. Magán a pályázaton lehet, hogy rögzítik, de ez máshova nem kerül be.
10 évente van népszámlálás. Ott is azt hazudsz, amit akarsz. Pl megmondhatod, hogy nigériai származású, és Jedi vallású vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!