Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez így normális?

Ez így normális?

Figyelt kérdés
A legtöbb barátom ismerősöm, magának való volt, depressziós, visszahuzodo, utáltak emberek közt lenni,az utcan mikor mentek a foldet nézték, nem akkartak senkivel barátkozni, ell voltak egyedül stb. (Nem is ertem en hogy "baratkoztam" veluk ossze) Én sose értettem miért csinálják ezt, majd valahogy fordult a kocka es én is ilyen lettem... pedig nekem amúgy semmi bajom. És így a tobb hónap allat mintha "bemeseltem, volna magamnak hogy ilyen vagyok" vagy nem tudom... és kajak ilyen lettem. Ez normális?
2021. dec. 10. 22:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Tehát ha jönnek vendégek, képes vagyok elmenni otthonról, magamnak való lettem, jól èrzem magam egyedul,nem beszélgetek nagyon senkivel, az utcán mikor megyek, szó szerint a foldet nézem, nem akkarok menni sehova. (amúgy tinik vagyunk)
2021. dec. 10. 22:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha kamasz vagy, akkor totalisan.
2021. dec. 10. 23:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Akkor normalis(: koszonom!
2021. dec. 10. 23:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Mégsem zárkózol el. Virtuálisan nyitott vagy.

Nyiss kifelé, mert nagyon könnyű úgy maradni, aztán azon veszed észre magad, hogy nincs senkid. Kamaszkorban jellemző, hogy életre szóló barátságok köttetnek. Közös élmények, együtt eszmélés, együtt művelődés, kirándulás, bulizás, stb.

Szóval korral jár a hangulat ingadozás, az időleges befelé firdulás, de nem szabad benne ragadni.

2021. dec. 11. 04:05
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Még tele vagy kamasz gátlásokkal, mert még nem ismered teljesen önmagad. Dolgozz rajta!

2021. dec. 11. 04:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!