Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Normális hogy nem tudok...

Normális hogy nem tudok beilleszkedni?

Figyelt kérdés

Párom családjáról van szó, már 3 éve együtt járunk,

De bármikor amikor az ő családjával vagyunk (névnap, szülinap, karácsony, stb. alkalmával) és az ő családja össze gyűlik, tehát nekem “senkim” nincs ott borzasztó magányos vagyok.

Ő ugye elvan az unokatestvéreivel meg ugye mindenkivel, hisz az ő családja.. én viszont teljesen kívülállónak érzem magam.

Főleg azért mert ő a többi férfival összeül játszani valamit, pl kártya játékot vagy egyebet, amihez én nem értek, vagy nem érdekel.

Én pedig ott maradok a nőkkel akik csak a gyereknevelés, főzés, stb. dolgokból állnak ki.

Nem érzem azt hogy felszabadultan tudnék velük beszélni bármiről.

Ha beszélek is egy egy rokonával nem sikerül túl mélyre a beszélgetés, kb a munka, egészség, suli témát rágjuk körbe újra es újra.

Egyébként szeretem a családját, nem bunkó velem senki, én sem vagyok egy introvertált típus, de mégsem értem mi lehet a probléma.

2021. nov. 4. 17:54
 1/3 anonim ***** válasza:
37%
Hova?
2021. nov. 4. 17:56
 2/3 anonim válasza:
52%
A kérdező párjának a családjába, kedves 17:56.
2021. nov. 4. 18:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerős a szitu, csak én srác vagyok és 5 éve. A szüleivel persze elbeszélgetek de ilyen családi összejöveteleken nem nagyon tudok kivel, sajnos nem egy korosztályba vagyunk a többiekkel. Egy két unokatesósa van akivel elhülyéskedünk de ők meg ritkán jönnek.
2021. nov. 23. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!