Normális hogy nem tudok beilleszkedni?
Párom családjáról van szó, már 3 éve együtt járunk,
De bármikor amikor az ő családjával vagyunk (névnap, szülinap, karácsony, stb. alkalmával) és az ő családja össze gyűlik, tehát nekem “senkim” nincs ott borzasztó magányos vagyok.
Ő ugye elvan az unokatestvéreivel meg ugye mindenkivel, hisz az ő családja.. én viszont teljesen kívülállónak érzem magam.
Főleg azért mert ő a többi férfival összeül játszani valamit, pl kártya játékot vagy egyebet, amihez én nem értek, vagy nem érdekel.
Én pedig ott maradok a nőkkel akik csak a gyereknevelés, főzés, stb. dolgokból állnak ki.
Nem érzem azt hogy felszabadultan tudnék velük beszélni bármiről.
Ha beszélek is egy egy rokonával nem sikerül túl mélyre a beszélgetés, kb a munka, egészség, suli témát rágjuk körbe újra es újra.
Egyébként szeretem a családját, nem bunkó velem senki, én sem vagyok egy introvertált típus, de mégsem értem mi lehet a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!