Én találok ki dolgokat és viszem bele a párom, mások mégis tőle kérnek tanácsot, miért?
Nem egy dologgal alakult már így...
Mikor megismertem a párom, én voltam az, aki komolyabban edzett. Alkalomadtán én láttam el tanácsokkal, küldtem neki cikkeket, elértük, hogy jobban fejlődjön, büszke is voltam rá, de azért mégis én maradtam jártasabb a témában... Ennek ellenére a közös barátaink folyamatosan őt kérdezgetik, tőle kérnek tanácsokat, edzésterveket, ő meg nyilván engem faggat, hogy most xy-al mi legyen, ez meg az a helyzet.
Aztán jöttek a pénzügyek. Én eléggé otthon vagyok abban, hogy hogyan kell adót optimalizálni, kitapostam ennek a mikéntjét, találtam is egy jó megoldást magamnak és a páromnak is, amit örömmel mutattam meg neki. Számolgattunk az egyes hitelek, befektetések lehetőségeivel is, kerestem neki kedvező konstrukciókat befektetési céllal, találtunk is tök jó lehetőséget számára (külön kasszán vagyunk). Feljött baráti körben a téma és egyből őt kezdték el faggatni, hogy meséljen már, hogy működik ez, mit érdemes, hogyan. Egyszer említette, hogy én mondtam neki, de alapvetően ő tartott megint róla kiselőadást és rám sem hederítettek...
És a legrosszabb, hogy ezek mind mind személyre szabott dolgok, amik akkor a legjobbak, ha együtt találjuk ki a delikvenssel és együtt mérjük fel a helyzetet, ők meg a párom receptjét akarják... Miközben az egész tőlem származik és az egész nem lenne, ha nem szedem rá, ha nem látom el információval.
Volt ilyen helyzet a kriptotőzsdézéssel is, egyéb életmódbeli dolgokkal és én úgy érzem, hogy végig ott kullogok a háttérben, miközben ő a sztár azok miatt a dolgok miatt, amiknek egy szeletét neki is megmutattam...
Miért néznek le ennyire, én miért nem számítok?
Úgy érzem féltékeny vagy ezek miatt a párodra! Ha ő a férfi ebben a kapcsolatban akkor érhető miért inkább hozzá fordulnak
Próbáltad ezt az egészet KETTESBEN megbeszélni vele? Néma gyereknek anyja sem érti a szavát tudod..
De nem róla szól ez, nem a párommal van bajom. Ő tud róla, mondtam neki, de ezekkel az emberekkel nem tud mit kezdeni és nem is az ő hibája, hogy valamiért kikerülnek engem, ha tanácsot kell kérni... Csak tudnám miért, mikor egyértelműen tudják, hogy kitől erednek ezek a dolgok, mert esett már róla említés.
És a legutolsó amire gondolni tudok, hogy félnének tőlem kérdezni. Szeretek segíteni, szeretek valakit tanítani, ezért esik rosszul az egész és ezért nem gondolom, hogy például a stílusom miatt választanák a párom inkább.
Ha valami hasonló szitu lenne vagy épp van, én mindig úgy vagyok vele, hogy hagyjanak engem békén és a páromat faggassák, ha ő a hozzáértő.
Ha a párodat ez nem érdekli és inkább csak ő magyarázgatja az valahol az ő hibája is.
Az meg, hogy először hozzá fordulnak több okból is lehet, ezeket nagyjából le is irták itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!