Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan vívjam ki magamnak az...

Hogyan vívjam ki magamnak az alapvető tiszteletet?

Figyelt kérdés
Nem sírok ha kutyául beszélnek velem az osztálytársaim, mindenki leszar, de már egyre nehezebb nem sírnom. Mert már annyira rosszul esik, hogy nekik bármit lehet mondani, de ha én védem meg magam az állandó szekállódásuktól akkor meg úgy jön ki hogy én bántom őket.

2021. dec. 8. 06:46
 1/7 anonim ***** válasza:
38%
Vágd pofon!
2021. dec. 8. 06:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha véded magad az miért bántás? Erről le kell szokni.
2021. dec. 8. 06:55
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem értem én sem, hogy miért veszik bántásnak....
2021. dec. 8. 06:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Viselkedj úgy, hogy tiszteljenek.

Ha mindent szó nélkül eltűrsz, az nem jó taktika.

2021. dec. 8. 07:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok ?

Van valami speckó dolog ami miatt pikkelhetnek rád ? Pl te szebb, okosabb stb vagy ?

Pl hogy zajlik egy átlagos szituáció ? Mit mondanak neked ? és te mit válaszolsz nekik ?

2021. dec. 8. 09:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Az önvédelem sosem bántalmazás hanem önvédelem . Igazából nem tudom hogy álltalános iskolás vagy e vagy középsulis , de például nekem középsulira sikerült megtudni hogy mindenkinek vannak olyan sebei amiket ha előhozol akkor egyből csendben befogják. Vagy olyan titkaik amiknek nem örülnének ha kiderülnének . Szóval ha ezekre rátapintasz nyert ügyed van erőszak nélkül !
2021. dec. 8. 10:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Középsulis vagyok.
2021. dec. 8. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!