Ismer itt valaki olyan embert aki igazi gyiklos volt vagy azzá lett?
Figyelt kérdés
Mikor megtudtátok akkor mi volt az első reakciótok?2021. dec. 7. 23:03
1/9 anonim válasza:
Az is számít ha egyszer késelt, és a másik bele is halt? Mert akkor van ilyen a környezetemben, de 2013-tól mai napig bent van.
2/9 anonim válasza:
Csak olyat, aki később öngyilkos lett.
4/9 anonim válasza:
Igazi gyilkos az is, aki érzelmileg gyilkolja meg a másikat, sőt nem kell ahhoz se kés, se balra, hogy gyilkosság váljon valaki, elég csupán maga az ember, mentalitása. Ilyen volt pl. anyai nagyanyám, aki két embert gyilkolt így meg, a saját lányát és a saját férjét.
6/9 anonim válasza:
Nekem egy fősulis "haverom" lett gyilkos, valószínűleg belekeveredett valamibe, és kellett neki a pénz, így bement egy helyre, kinyírta aki ott volt és elvitte a pénzt. Hamar elkapták, azóta is börtönben van, kapott vagy 20-30 évet.
Persze ledöbbent mindenki, pár napig szinte el se hittük. Így évek múlva már annyira nem érint meg, mindenki tudomásul vette.
7/9 anonim válasza:
Nálunk a helyi kocsma tulaja ölt meg egy embert, összeverekedtek és a másik fickó belehalt. Ült is börtönben miatta, nem hagyhatja el az országot.
Kicsit mindig is tartottam a tulajtól, elég agresszív természete van :D
De ezt leszámítva nincs vele bajom. Annyira nem is lepődtem meg, mikor megtudtam.
8/9 anonim válasza:
Én családfakutatáskor tudtam meg, hogy dédapám testvére fiatalkorában részegen egy cimborájával agyonvert egy korukbeli srácot. Nagyon megdöbbentem. A családban vagy nem tudták, vagy soha nem beszéltek róla.
9/9 anonim válasza:
Igen a csávó valami nagy alvilági csóka volt a 90 es években most meg hittérítő és ilyen könyveket árul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!