Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Baj, ha azemberek szemébe nézek?

Baj, ha azemberek szemébe nézek?

Figyelt kérdés
Pl utcán menés közben szerintetek baj, ha az emberek szemébe nézek? Nem belebámulok az arcukba, csak simán rájuk nézek. Vagy iskolában, tiszta random emberekkel. Sokszor hülyén érzem magam emiatt, meg milyen hülye a helyzet, de jobb az emberekkel szemkontaktust létesíteni, mint a földet nézni. Meg emberjellemző dolog ez is. Aki a földet nézi, az ilyen gyengébb vagy megtört típus szerintem, aki nem néz el, az erős jellem. Szerintetek ez kínos/hülye dolog?

2021. dec. 7. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Nem tanácsos, pl a Blahán :-D Ellepnek és cigit kérnek, molesztálnak a Népligeten, a Kálvinon meg is vernek :-D Én inkább nézegetem a földet, és megmarad a cigim, tudok rendesen ülni a buszon :-D, és nem kell kórházban talpig gipszben feküdnöm heteken át. :-D
2021. dec. 7. 15:28
 2/10 Senior Séf ***** válasza:
49%
Nem baj. Sőt! Egyenességet, nyíltságot, sőt egészséges önbizalmat sugárzol vele.
2021. dec. 7. 15:45
 3/10 anonim ***** válasza:
21%
2-es :-D
2021. dec. 7. 15:47
 4/10 anonim ***** válasza:
79%

Engem elmondhatatlanul zavar, az intim szférámba taposásnak érzem. Régen ilyenkor a földet néztem, de az nem feltétlen sugall önbizalmat, így mereven előre nézek.

Egyébként azt nem értem... tényleg nem. Más ember nincs a gondolataiba mélyedve, amikor végre lehet? (Végre kicsit egyedül van ÉS se nem tanul, se nem dolgozik...)

2021. dec. 7. 15:51
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
En inkább elõre nézek, mert vannak emberek akik még arra is képesek,hogy azt mondják mit bámulsz.
2021. dec. 7. 16:02
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
A kötekedö emberek mindig a másik szemébe néznek! Tudtad ezt?
2021. dec. 7. 16:09
 7/10 A kérdező kommentje:
6os csak azok, akik szellemileg az alsóbb kasztokhoz tartoznak(szellemileg nem arisztokraták)
2021. dec. 7. 16:46
 8/10 A kérdező kommentje:
És nem arról a kötekedős bámulásról beszélek!!
2021. dec. 7. 17:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Én örülnék, ha beszéd közben nem kapnám el folyton a tekintetemet, szerintem ez jó dolog, mármint itt nem az idegenekre nézésre gondolok. Mert az vagy felhívás a keringőre, vagy pl. én rosszul érezném magam, hogy mit csináltam, hogy bámulnak.

Szóval röviden és tömören ez jó tulajdonság lehet, ha nem teljesen idegeneket nézel.

2021. dec. 7. 17:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Srac vagy csaj vagy?
2021. dec. 7. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!