Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha egy fiatal lany vegigmer...

Ha egy fiatal lany vegigmer egy masik fiatal lanyt az rivalizalas?

Figyelt kérdés
Sokszor veszem eszre higy mas lanyok vegigmernek (szerintem tudat alatt) ennek mi lehet az oka?
2021. dec. 2. 16:17
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tetszik a stílusod,vagy irigy vagy bejössz neki ( igen,anno nekem is tetszettek csajok,volt hogy azért méregettem). Vagy épp nem tetszik valami. Barmi lehet.
2021. dec. 2. 16:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem feltétlenül az. Lehet akár kíváncsiság is.
2021. dec. 2. 16:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétletnül. Én azokat szoktam megnézni, akiknek tetszik a stílusa, az öltözködése vagy egyszerűen csak feltűnő. Ebben részemről abszolút semmi rivalizálás nincs. Inkább csak elismerés vagy inspirációgyűjtés magamnak.
2021. dec. 2. 16:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is végigmérsz naponta több tucat embert ugyanígy, anélkül hogy leesne, hogy hogy is néz ki ez a másik szemszögéből.

Nem minden lány akar kicsinálni az irántad érzett düh miatt. Az élet nem valami amcsi tinidráma.

2021. dec. 2. 17:43
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Parbajra invital. Meg kell kuzdened a dominanciaert.
2021. dec. 2. 17:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Kick-boxolni szeretne.
2021. dec. 2. 19:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok minden lehet, nem feltétlenül rivalizálás. Lehet, hogy csak tetszik neki valamelyik ruhadarabod. Az is lehet, hogy vonzónak tart, és flörtölni próbálna. Az is lehet, hogy valamelyik ruhadarabod pont, hogy nagyon nem tetszik neki. Sőt, még az is előfordulhat, hogy te akarod annyira, hogy végigmérjenek, hogy amúgy tudat alatt te méred végig őt először, ő meg már csak reagál és visszabámul...
2021. dec. 10. 14:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha nem méri végig akkor is
2021. dec. 13. 23:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!