Hogyan keresnél közösséget, ahova tartozhatsz, ha nem lenne?
Figyelt kérdés
2021. nov. 24. 18:03
3/8 anonim válasza:
Hasonló értéket képviselők között kell ezt kialakítani.
4/8 anonim válasza:
Interneten teszem, mint minden mást.
5/8 anonim válasza:
Sehol. A netes facebook meg discord stb. csoportokat nem szeretem, nekem az nem ad semmit, hogy egy random idegennel csetelgetek. Élőben viszont nincsen rá lehetőségem, nincsenek az érdeklődési körömnek megfelelő közösségek.
6/8 A kérdező kommentje:
Pszichológia, jóga
2021. nov. 24. 18:40
7/8 anonim válasza:
Én elkezdtem teljestménytúrákra játni.
Mivel relatív jó tempót megyek, ezért sokszor csapódtak hozzám emberek. Kialakult egy relatív fix társaságom is. Tudom kivel milyen távot, mennyit lehet menni.
Nyilván annyi, hogy nekem valahogy az idősebb korosztály 40+ keresi a társaságom, én meg 30+ vagyok. De valahogy mindig is így volt az életben nekem.
Vagy mivel kocsim van, volt hogy utat is meghirdettem túrára, aki meg jött velem, az utána végig velem is túrázott.
Sokszor nem is kerestem a társaságot, mégis vannak "visszatérő" arcok akikkel rendszeresen összefutok.
8/8 anonim válasza:
Egyetemen, koliban, edzésen stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!