Bevállaltam, hogy szervezek egy házibulit de sose csináltam még ilyet, miket vegyek? milyen zene szóljon? milyen programok legyenek?
Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 20:42
2/12 anonim válasza:
A vendégeket meg lehet ilyenkor kérni, hogy segítsenek :)
Nálunk mindig össze van dobva, mindenki hoz valamit, sőt, elpakolni is át szoktak jönni előtte :)
3/12 anonim válasza:
Szerintem jó ötlet ez a batyus megoldás, mindenki hozza, amit meginna. Zene terén... tök jó mixek már youtobeon, de érdemes megkérdezned, mire buliznak szívesen.
4/12 anonim válasza:
Először is facebook event, tesa! Tudod, XXI. század. Aztán oda szavazást sok ötletes opcióval, hogy mik legyenek, kik mikre szavaznak a legtöbben. Yo Dawg nyomjad te remek pofa! 😎
5/12 anonim válasza:
Mi ugy csinaltuk anno,hogy mindenki hozzon 1 uveg piat meg valami nasit(ha akar). Termeszetesen en is keszultem piaval (sor es valami minosegi whiskey, vodka) es nasival(chips,ropi). Mindig lesz egy onkentes DJ,aki eloveszi a telojat es bekapcsol valami zenet a sok pia hatasara.
Hazigazdakent mindenkepp itasd a nepet az elejen,hogy feloldodjon mindenki.
6/12 anonim válasza:
Pont a járvány negyedik hullámának a csúcsán akarsz házibulit szervezni?
7/12 anonim válasza:
Jézusom, Te pont a járvány 4. hullámának a csúcsán élni mersz? 😦😂
9/12 anonim válasza:
De remélem csak a házi buli után.
A ti hibatok lesz 😂
10/12 anonim válasza:
Zene, kaja, pia, felelsz ha mersz, gruppenszex mindenki mindenkivel alapon... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!