Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem furcsa viselkedés ez?

Nem furcsa viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Volt egy 2 napos hőemelkedéssel járó náthám, de elmentem a háziorvoshoz, ahova eleve nem lehet bemenni, hanem az utcán állva egy ablakon keresztül mondtam el mi van. Nevetséges ami folyik.

Erre, hogy csak akkor tudjuk felvenni ha van covid tesztje úgyhogy el kell mennie rá.

Mondtam, hogy rendben.

El is mentem, megpálcázták az orromat, negatív.

Majd 10p múlva megint orrlyuk pálcázás ez megy a laborba és 2 nap múlva megy az eredmény a háziorvoshoz.

Ma 1 órán keresztül hívtam a háziorvost de folyamatosan foglalt volt én meg mennék dolgozni holnap, úgyhogy kell a tp es papír ezért odamentem.

Megint jött ott ki az ablakba az asszisztens majd visszament, majd megint jött, hogy várjak még mert nem találják a leletem, tehát ott vártam az utcán. hihetetlen.

Aztán fél óra múlva mikor már fel alá járkáltam nyílik az ablak és mondja a doktornő, hogy-Ez igen, nem szégyenli magát?

Erre én mondtam neki, hogy már elnézést, de ki maga és mi a fenét képzel magáról ezzel a stílussal?

Maga mit képzel, nézze meg a leletét...de inkább ne! ne jöjjön közelebb!Állj!!! Azonnal tegye fel a maszkot! Miért nem maradt otthon?

Én meg mondtam, hogy azért mert negatív volt a leletem 2 napja és nem hajlandóak felvenni a telefont.

Erre-Maga fertőzött, menjen haza azonnal! 10 napig ki ne merjen mozdulni! Majd odaadta a papírt és becsapta az ablakot.

Hát miféle stílus ez már?

Mindenkinek elment az esze?

2021. nov. 22. 19:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne tekintsük már természetesnek az eü. dolgozók részéről, hogy így viselkednek! Nekik pont, hogy emberségesnek kellene lenniük... Persze ennek pont az ellenkezőjét lehet tapasztalni... Pedig ha bárki más így beszélne a munkahelyén, kivágnák, mint macskát sz..ni...
2021. nov. 22. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:
Legjobb stratégia az ha egyébként nem vagy annyira rosszul, hogy betelefonálsz elmondod a bajod és megmondod írjon ki táppénzre (ha home office nem megoldható). Otthon maradsz, pihensz, szeded a vitamint meg lázcsillapítót ha kell. Felesleges saját magadat meg másokat is stresszelni a tesztelgetéssel, meg az állandó telefonálgatással.
2021. nov. 22. 21:43
 13/19 A kérdező kommentje:

De pont ez a lényeg, hogy nem vesz fel táppénzre covid teszt nélkül.

Megvizsgálni viszont nem hajlandó, be sem lehet menni a rendelőbe, az utcán kell kuncsorogni egy ablak előtt, hogy elvegyék a taj kártyát.

home office meg?

ne vicceljünk már.

az emberek igen kis százaléka dolgozik bankban meg hasonló helyeken.

az emberek 90%a olyan munkát végez amit nem lehet számítógépen keresztül csinálni.

ez az otthon maradok pihenek is milyen felemelő...hogy táppénz alatt le lesz vonva a fizetésem fele....karácsony előtt.

2021. nov. 22. 21:54
 14/19 anonim ***** válasza:

Az én háziorvosom kiírt volna táppénzre, de nálam opció volt a home office. Mondjuk érdekes ha csak covidra ír ki táppénzre.

Sajnálom, hogy karácsony előtt neked táppénzre kell menni, de egy életed van és van egy kislányod, úgyhogy szerintem a pihenés és a gyógyulás nem az utolsó szempont.

2021. nov. 22. 22:02
 15/19 A kérdező kommentje:

De nem vagyok beteg!

2 nap hőemelkedésem volt 2 héttel ezelőtt.

Persze én is úgy voltam vele, hogy végre csinálok egy nagytakarítást, mindent rendbe rakok, megnézek olyan filmeket amiket már 1 éve akarok...

de ezek megvoltak már egy hete.

Most meg itt ülök a patent lakásban, a gyerekem nincsen itt, főzni se tudok egy jót mert nem érzek ízeket szagokat és még egy nőt sem tudok most áthívni, hogy legalább eltöltsem az időmet vele, mert fertőzhetek, plusz 10.én kapni fogom fizuban a nagy semmit.

2021. nov. 22. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:

Jövőbeni tervek kidolgozásával töltsd el az időt, vagy bármivel, ami leköt.

Könyvolvasás, akármi, biztos van még amit jó régóta akartál csinálni.

2021. nov. 23. 04:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha ez valóban így történt, akkor sztem jogosan kérted ki magadnak a doktor stílusát.
2021. nov. 23. 15:19
 18/19 A kérdező kommentje:

Ma megint hívtam, hogy lejárt a karantén de persze nem vették fel a telefont, úgyhogy odamentem.

Már mosolygott mikor meglátott-Már megint maga? Miért nem hívott inkább?

-Mert nem veszik fel a telefont...-és akkor itt jött, hogy ők mindig felveszik. Egyeztettük a telefonszámot, jót hívtam és mondtam, hogy pedig nem.

Erre-Pedig de.

-Jó és mit akar?

-Mennék dolgozni holnap, úgyhogy kérem a tp es papíromat.

-Menne vissza fertőzni, nézze meg az ember? És mi van ha nem engedem vissza.

-Gondolom ahhoz kellene egy vizsgálat, nem?

-De igen.

-Akkor jó, menjünk be...levetkőzök és megvizsgálhat:)

-Az igen...rossz fiú:) De nem, be nem teheti a lábát a rendelőmbe.

-Akkor viszont úgy látom, hogy egyetlen lehetőség van.

-Jó...megírom a papírját...és leellenőrzöm hogy tényleg lejárt e a karanténja, és ha nem akkor jaj magának.

Kihozta és akkor kérdezem, hogy-

-A védettségi igazolványom megkapásához azonnal átküldik az adataimat a kormányablakba?

-Nem. A pozitív leletével kell a kormányablakhoz mennie....de várjunk csak? Maga nincs beoltva?:OOO

-Miért?

-1x sem?

-Nem.

-Komolyan nem hiszem el , maga kicsinál. Ígérje meg, hogy 3-4 hónap múlva elgondolkodik az oltáson.

-Ó kaptam én már sok oltást, de egy kis hyaluron tényleg lehet kellene a homlokomba. A vitamin infúzióról is láttam már dok filmet...

-Na vicceljen tovább velem, a covid elleni oltásról gondolkodjon.

-Rendben...átgondoltam...olyat köszönöm nem kérek:) Na megyek!

-Vigyázzon magára rossz fiú!

Szóval helyrehozta az előző hibáját.

Lehet olvasta a kérdést.

2021. nov. 29. 22:56
 19/19 A kérdező kommentje:

Am a sztori vége.

A munkahelyen kérdezték, hogy covidos voltam e, mert munkahelyi balesetre és covidra 100%os táppénz jár, amennyiben a háziorvos 7es kódú tp es papírt ír és azt adom le....

Az enyém 8as kódú volt.

Hívtam a háziorvost, hogy legyen már szíves rendes papír kitöltésére amiért bemegyek hozzá és ami igazolja, hogy covid fertőzés miatt voltam tp-en.

Erre, hogy előre kellett volna szólnom, hogy nekem az kell, ezen utólag változtatni nem lehet és eleve csak akkor jár covid után a 100% tp, ha Én értesítem a köjált, kirendelem a munkahelyemre, ők kijönnek és igazolják, hogy ott kaptam el a fertőzést...

Magyarul be lettem húzva a fizetésem 40%ával e miatt a bohózat miatt.

De mekkora kö csögség már ami itt folyik?

17 évig voltam vállalkozó, majd 2020ban közölték, hogy be kell zárjam a boltomat a vírus miatt, de ettől függetlenül ugyanúgy fizessem a bérleti díjat és a rezsit, vagy kiba sznak és végrehajtást indítanak ellenem-Kerületi Vagyonkezelőtől béreltem-

Emlékszem kérdeztem, hogy-Az semmit se jelent, hogy 17 éve vagyunk üzleti viszonyban?-

Erre-Nem. Ha nem tetszik Önnek az, hogy be van zárva, de ugyanúgy kell fizetnie mintha nyitva lenne, akkor adja le a bérleményt meg a vállalkozóit. Más majd kiveszi a bérleményt....

Le is adtam a pi csába.

És most, hogy alkalmazott vagyok, ugyanaz a szopatás megy.

Nincsenek emberi és munkavállalói jogok ebben az országban bakker.

2021. dec. 23. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!