Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem furcsa viselkedés ez?

Nem furcsa viselkedés ez?

Figyelt kérdés

Volt egy 2 napos hőemelkedéssel járó náthám, de elmentem a háziorvoshoz, ahova eleve nem lehet bemenni, hanem az utcán állva egy ablakon keresztül mondtam el mi van. Nevetséges ami folyik.

Erre, hogy csak akkor tudjuk felvenni ha van covid tesztje úgyhogy el kell mennie rá.

Mondtam, hogy rendben.

El is mentem, megpálcázták az orromat, negatív.

Majd 10p múlva megint orrlyuk pálcázás ez megy a laborba és 2 nap múlva megy az eredmény a háziorvoshoz.

Ma 1 órán keresztül hívtam a háziorvost de folyamatosan foglalt volt én meg mennék dolgozni holnap, úgyhogy kell a tp es papír ezért odamentem.

Megint jött ott ki az ablakba az asszisztens majd visszament, majd megint jött, hogy várjak még mert nem találják a leletem, tehát ott vártam az utcán. hihetetlen.

Aztán fél óra múlva mikor már fel alá járkáltam nyílik az ablak és mondja a doktornő, hogy-Ez igen, nem szégyenli magát?

Erre én mondtam neki, hogy már elnézést, de ki maga és mi a fenét képzel magáról ezzel a stílussal?

Maga mit képzel, nézze meg a leletét...de inkább ne! ne jöjjön közelebb!Állj!!! Azonnal tegye fel a maszkot! Miért nem maradt otthon?

Én meg mondtam, hogy azért mert negatív volt a leletem 2 napja és nem hajlandóak felvenni a telefont.

Erre-Maga fertőzött, menjen haza azonnal! 10 napig ki ne merjen mozdulni! Majd odaadta a papírt és becsapta az ablakot.

Hát miféle stílus ez már?

Mindenkinek elment az esze?

2021. nov. 22. 19:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%

Manapsag az a divat,h az orvos nem fogad,ha beteg vagy.

Szoval ne jarj oda.

Nem kellett volna teszt. Ha rosszul erzed magad,igyal sok asvanyvizet,pihenj sokat. De semmikepp se allj a hidegben es ne vedd korul magad idegesito bunko emberekkel,mint a haziorvosod es tarsai.

2021. nov. 22. 19:35
 2/19 anonim ***** válasza:
Elég kaotikus a helyzet, ha már az orvos jobban megijed tőled, mint te a saját tüneteidtől. Ráadásul feltételezhetően oltása is van.. Félreértés ne essék, nem akarom leszólni, biztos megijedt.. :/
2021. nov. 22. 19:43
 3/19 A kérdező kommentje:

Nem érzem magam rosszul, semmi bajom....

A teszt meg kikerülhetetlen, mert másképp nem vesznek fel már táppénzbe csak ha van.

Szóval szerintem kimondottan felelősség teljesen viselkedem, mert egy sza r hőemelkedéssel is elmentem az orvoshoz és nem mentem be dolgozni és ennek már 14 napja és erre jön még 8 nap karantén.

Szétunom az agyamat...

2021. nov. 22. 19:44
 4/19 anonim ***** válasza:
Akkor negatív lett a covid teszted? Minek vagy akkor karanténban?
2021. nov. 22. 19:48
 5/19 anonim ***** válasza:
Tényleg írták ezt a ne menj orvoshoz dolgot, "inkább otthon szenvedjen, ha beteg vagy" ... :/ Hát nézd a jó oldalát, legalább kipihened magad.
2021. nov. 22. 19:50
 6/19 A kérdező kommentje:

4.

Az első negatív a második meg pozitív.

2021. nov. 22. 19:51
 7/19 A kérdező kommentje:

A pihenést meg le szarom, plusz van egy kislányom akit imádok és aki imád, gyermek elhelyezési perben vagyok érte.

Nem volt velem 3 hete és ezen a héten sem lesz így...

Sosem voltam még tőle távol ilyen sokat.

Am ami vele történ az is tipikus.

Az osztálytársa belázasodott, ezért az anyukája telvágta a gyereket lázcsillapítóval és bevitte a suliba.

Majd dél körül rosszul lett a gyerek, kihívták a mentőt, letesztelték és pozitív lett, ezért az egész osztály karanténba került.

Úgyhogy ma a gonosz ellennevelő anyukájával kellett alkudoznom, hogy legalább egy ilyen helyzetben a letiltott messengert ugyan kapcsolja már vissza, mert nem láttam a gyerekemet 3 hete.

2021. nov. 22. 19:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Nagyon feszültek lehetnek, nem tudhatod, hogy naponta min mennek ők is keresztül (orvosok)... Nem biztos, hogy neked szóltak azok a mondatok amiket ingerülten mondott, hanem ki van borulva pl.
2021. nov. 22. 20:02
 9/19 A kérdező kommentje:

a házi orvosok napi 4 órát melóznak.

nem is fizikai meló...

akkor hogyan lehet ebbe kiborulni?:)

2021. nov. 22. 20:06
 10/19 anonim ***** válasza:
Felelősséggel jár, úgy. Sok problémát is meg kell oldani, adminisztratív dolgok is vannak stb.
2021. nov. 22. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!