Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Bizonyos nőket már csak pénz...

Bizonyos nőket már csak pénz köteggel, sok milliós Mercivel érdemes bepróbálni?

Figyelt kérdés

Korábban ittam párat egy helyen, és valami istentelenül szép arcú csaj volt a pultos, viszont még 40 perc után is éreztem hogy ez neki csak a kiszolgálásról szól, semmi beszélgetés. Lehet visszafogok menni még, mert annyira egyben volt a csaj hogy eszméletlen, gyönyörű arc, barna haj/szem, kicsit kreol bőr.

Fantáziáltam róla persze, félálomban kicsit beleéltem magam hogy a következő alkalommal már úgy megyek hogy tudtára adom, meló után várlak, és hazaviszlek, nincs affektálás. Viszont a valóságban 200k körüli fizuval, 7 éves autóval lepattintanak az ilyenek :/ vagy nem? :)

2021. nov. 12. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha így állítasz oda hozzá, hogy meló után hazaviszed, akkor valószínűleg el fog küldeni, de persze te véletlenül sem veszed majd észre, hogy te voltál paraszt. Mindig könnyebb arra fogni, hogy biztos egy pénzéhes pitsa és azért koptatott le.

A nincs affektálás dolgot én sem értem. Hogy jön ez ide? Affektálva beszél

a csaj és abból gondolod, hogy egy aranyásó? Vagy arra gondoltál, hogy nincs apelláta, csak nehéz a magyar nyelv? :D

2021. nov. 13. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont a valóságban 200k körüli fizuval, 7 éves autóval lepattintanak az ilyenek :/ vagy nem? :)"

Külső+viselkedés.

Nyilván van amelyik lepattintana,de ha köteg pénzben és merciben méred az értékedet,csak azért,hogy bejuthass a bugyijába,te magad is elk*rvulsz.

2021. nov. 13. 13:26
 13/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem voltál szimpatikus neki ha 40 perc után is “csak” kiszolgált és hiába próbáltál meg vele interakcióba lépni, nem vette a lapot.

Majd azért légyszi számolj be a következő alkalomról hogy ment. 😂

2021. nov. 13. 14:48
 14/17 A kérdező kommentje:

Ültünk a pultnál azért páran, de ő csinálta a dolgát, szedte vissza a poharakat, és figyelt a dolgokra, nem volt kontaktba senkivel.

2021. nov. 13. 19:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem mit vártál, ha nem is kezdeményeztél beszélgetést?! Hogy majd ő nyomul rád?
2021. nov. 13. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez tökéletes példa arra, amikor a probléma csak a fejedben létezik.

Tartsd is ott kérlek.

2021. nov. 13. 20:54
 17/17 anonim válasza:
100%

Különben ha ebbe méred az emberi értékeket akkor előbb szerezd meg !

Ha olyannak itéled használd ki ! Az álmodozásnál még a kudarc is többet ér

2021. nov. 13. 22:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!