Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sokat veszít az aki fiatalon...

Sokat veszít az aki fiatalon nem jár/járt szórakozni?

Figyelt kérdés
Sok jóból kimarad az ilyen?
2021. nov. 8. 20:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha szórakozás = bulizás, akkor az a válasz, hogy nem. Annyi de annyi módja van a kikapcsolódásnak, szórakozásnak, élményszerzésnek, hogy elmondani nem lehet, a bulizás egy a millió közül. Ha valakinek ez jön be, én elfogadom, de nem tudok vele azonosulni.
2021. nov. 8. 23:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik.

Aki szeret bulizni,az 50 évesen is szeret vagy fog.

Aki nem,annak nem hiányzik 18 évesen sem.

Sokan azért nem járnak X éves kor felett,mert beletörődnek abba,hogy már nem élhetnek a vágyaik szerint.

Szerintem inkább ez a baj.

Az idő persze véges,és bizonyos dolgok nehezebbek idősebb korban,de nem ez a fő baj,szerintem.

2021. nov. 9. 00:21
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Sosem mentem sehová, erre a barátnőm és a pasija elvitt szórakozni. Egy kocsmában ittunk egy sarokban. Ez volt a gimi. Fősulin jártam diszkóba, de sötétben, füstben ráztuk magunkat és ennyi. Biztos jó, ha ismerkedik az ember, de nekem nem itt sikerült, ismeretlen emberekkel??
2021. nov. 9. 06:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Gondolom mindenkinél más. Én a legkevesebbet veszítettem azon, hogy nem jártam szórakozni. Inkább azon, hogy nem jártam el sportolni, meg előbb randizgatni.
2021. nov. 9. 08:57
 15/18 anonim ***** válasza:

1-2 válaszolónak üzenem: attól mert valaki járt/jár szórakozni, az nem biztos hogy buta, kevésbé jó képzettségű, lásd: a fasztiválok nagy részén egyetemisták vannak, nem, nem csak "büfé" szakosak.

Nekem önhibámon kívül teljesen kimaradt ez a korszak, és más jellegű szórakozás is.

26 évesen azt tudom elmondani hogy igen is számít, emberi személyiség függő hogy kinek mennyire, de hasznos tud lenni.

2021. nov. 9. 09:11
 16/18 anonim ***** válasza:

Én alapból azt utálom, hogy a diszkót, diszkózást ma nem a nevén nevezik.

Nekem személyesen az a szórakozás, ha barátokkal beülünk sörözni, kötetlenül beszélgetünk, olykor hülyülünk, olykor csendszünet van, majd este 10-kor hazafelé vesszük az irányt.

Esetleg mindezt bowling, biliárd vagy közös sportolás után.

Vannak ismerőseim, akiknek a tea melletti társasjáték a szórakozás, jellemzően szintén kb este 10-ig.

Az a lényeg, hogy az ember csinálja azt, amire vágyik, ahogy már írták is előttem.

2021. nov. 9. 09:14
 17/18 anonim ***** válasza:
A legjobb és legkötetlenebb beb@szni a haverokkal :D
2021. nov. 9. 15:27
 18/18 anonim ***** válasza:

A magányos emberekből lesz a legnagyobb alkesz.

Az intelligens emberek pedig szintén többet vedelnek az átlagnál.

2021. nov. 9. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!