Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Sokat veszít az aki fiatalon...

Sokat veszít az aki fiatalon nem jár/járt szórakozni?

Figyelt kérdés
Sok jóból kimarad az ilyen?
2021. nov. 8. 20:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
12%

Én 30 éves koromra kibuliztam magam.Volt hogy minden hétvégén mentünk a barátnőimmel.Sok pasi hívott meg minket koktélozni, sok pasival mentem ki a kocsijába.

Számot nem akarok pontosan írni de bőven 100 fölött volt, akikkel alkalmi kapcsolatom volt ilyen diszkózós időszakomból.

Aztán megállapodni akartam, kifogtam egy ügyes, de nem annyira jóképű pasit, szültem neki, és most vele vagyok.

2021. nov. 8. 20:19
 2/18 anonim ***** válasza:
42%
Pontos az adat? :)
2021. nov. 8. 20:22
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

Én még egyetlen egy bulin nem voltam (17/F) és még élek :D

Nem is igazán vonz ez az egész, inkább motorozok a haverokkal, meg otthon elvagyok a 6 tesómmal ;)

2021. nov. 8. 20:34
 4/18 anonim ***** válasza:
92%
Hát aki olyan dolgokat csinál amit nem szeret az tanulópénz, de természetesen előnyösebb a szabadidődet arra fordítani amit te akarsz.
2021. nov. 8. 20:44
 5/18 anonim ***** válasza:
94%
Én sosem voltam bulizós fajta, de nem is igényeltem soha. Nekem inkább más jelenti a valódi kikapcsolódást (sportolok, kirándulok, barátokkal találkozom, olvasok, zenét hallgatok, alkotok jellemzően). Bulikban nem találom a helyem, feszengek, nem tudok önmagam lenni, ezért nem hiszem, hogy sokat veszítek vele, ha kihagyom. Valahogy nem az én világom. Szóval nem szeretném a drága szabadidőmet olyan dolgokkal eltölteni, amit még nem is élvezek, csak azért, mert "fiatalon mindenképp bulizni kell".
2021. nov. 8. 20:49
 6/18 anonim ***** válasza:
74%

Voltam szórakozni, kénytelenül is bele vittek a barátnők, gimiben és egyetemen is. Hát igazából jól éreztem magam (az esetek 50%-ban), de nem kívánom vissza. Néhányszor belefért, de én már 18 évesen is "idős" voltam a bulikázáshoz. :D Pedig nem bebaxni meg hányni mentünk. Ez habitustól függ, aki akarna bulizni, de nincs kivel, hol, annak hiányozni fog 40 évesen, családosan, aki meg fiatalon is írtózott tőle, az nagyobb valószínűséggel fogja lexarni ezt 40 évesen is. Én most 30 évesen, gyerekkel (ami sokaknak átok dolog az életében :D) sem kívánok vissza semmilyen "tinis" szórakozást. A szórakozás nekünk az, hogy kirándulunk, étterembe megyünk, moziba, vagy épp nyaralni. Természetesen gyerekkel, és gyerek nélkül is olykor (jók a nagyszülők), mert az is kell. :)

Maga a hajnalig tartó mulatozás nem az én világom. A saját esküvőmön sem volt hozzá sok kedvem. :D

El kell menni néhányszor és elválik, hogy tetszik e neked, vagy sem. :) És akkor legalább nem mondhatod, hogy soha nem voltál.

2021. nov. 8. 20:55
 7/18 anonim ***** válasza:
56%
Kimaradt, nem bánom. Most olyanok dolgoznak nekem aprópénzért akik annó szétitták az agyukat tanulás helyett.
2021. nov. 8. 21:03
 8/18 anonim ***** válasza:
50%
7. a szórakozás elég baj ha a széttolni minden cuccal magamatról szól.
2021. nov. 8. 21:46
 9/18 anonim ***** válasza:
38%

1-es nem semmi.

De ha egy szerencsétlen srác párszor elmegy fizetőshöz, azt meg szétoltják.

2021. nov. 8. 21:53
 10/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem attól függ, mit csinál mellette.

Kezdjük ott, hogy sajnos sokaknak a "szórakozás" kimerül a "bulizásban" meg abban, hogy berúgnak mint a disznó. Holott egy sima összejövetel is lehet szórakozás. Vagy számomra minden szórakozás amit szívesen, kikapcsolódásként csinálok társasággal.

Másik legfontosabb tényleg az mit csinál mellette. Mert lehet valaki nem "szórakozik", de mellette van értelmes hobbija, barátai, sportol, tanul, dolgozik valamit, van szociális élete.

Én magam azt bánom, hogy nem kezdtem hamarabb például túrázni, kirándulni, mert rengeteg ismerőst szereztem és egy alapból jó hobbi. De a bulizás a mai napig nem hiányzik és nem is vágyom rá.

2021. nov. 8. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!