Az, hogy melyikre tudom a választ/melyikben tudok segíteni.
2021. nov. 5. 11:54
2/8 anonim válasza:
Amiben van saját tapasztalatom és úgy érzem jó tanácsot tudok adni. A megosztó témákat már egy ideje kerülöm, hogy ott elég erősen megy a lepontozás.
2021. nov. 5. 11:59
3/8 anonim válasza:
Amelyikről ordít, hogy hatásvadász kamu, vagy teljesítménybérben fizetett provokáció, azt kihagyom. Ezeket már 90%-os valószínűséggel felismerem a stílusukról.
Aztán kihagyom azokat, amik naponta ismétlődő témák és 50x megválaszoltam, mert már unom.
Nem válaszolom meg a totál primitív kérdéseket sem, mert minek? Úgysem érti meg.
2021. nov. 5. 11:59
4/8 anonim válasza:
Többnyire én is azokra válaszolok, amiben van ismeretem, esetleg tapasztalatom, ennél fogva érdemben tudok reagálni rá.
2021. nov. 5. 12:43
5/8 anonim válasza:
Amire tudok válaszolni, érdekel, van kommentem arra válaszolok.
Na meg az egyértelmű trollkérdésekre (Balázska, incelek, rébuszokban beszélő stb)
2021. nov. 5. 13:38
6/8 anonim válasza:
1. Tudom a választ és van bennem segítőkészség.
2. Nem tudom a választ, de tudom milyen irányba kell azt keresni.
3. Trollkodni akarok.
2021. nov. 5. 13:53
7/8 Senior Séf válasza:
Elsősorban az dönt, hogy hányan válaszoltak előttem, Ha 10-nél többen, az általában nem előny, hisz mindenki tudja a rá a választ. Ha ennek ellenére is érdekel a téma, és tudok segíteni, akkor megvizsgálom, hogy meg tudom-e új oldalról világítani a dolgot, ahogy az előttem válaszolók nem tették. Az a halálom, maikor ugyanazt leírják kismillióan.
2021. nov. 5. 16:00
8/8 anonim válasza:
Ahova gyorsan oda tudok böfögni valami szemetet, 5 perc híg nevetésért cserébe.
Aztán azt a sok nedves nevetést elrakom egy üvegfiolába, s teliholdkor ráöntöm a zoknimra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!