Szerintetek mi lenne a jobb döntés ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
2 éve versenyszerűen sportolok. Nagyon szeretem csinálni de januárban kezdem el a jogosítványt és egyre többet kell tanulnom mivel nemsokára érettségizni fogok és tovább is akarok tanulni. Dolgozni se ártana elkezdeni hogy ki tudjam fizetni a jogsit és jövőre már autót is akarok venni magamnak. Heti 2-3szor járok edzésre. Ilyenkor suli után egyből megyek és egész nap nem vagyok itthon de eddig a sport volt a mindenem. Azonban ezt a sokmindent nem tudnám egyszerre csinálni. Mi tévő legyek hagyjam abba a sportot?2021. nov. 4. 16:13
1/5 anonim válasza:
Attól függ milyen sport, egyébként nekem is ezek az okok miatt abba kellett hagynom pl a gyúrást, nem volt rá időm, nem volt rá már pénzem, és meló után már kedvem sem...valamit valamiért. Ha esetleg meg olyan a sport amit csinálsz, hogy később lehet folytatni akkor max félre teszed egy ideig.
2/5 anonim válasza:
Ha a sport mindened, akkor miért akarod feladni a vezetésért? Főleg, hogy a heti 3 edzés kihagyásával nem lesz annyi időd, hogy tudj normálisan dolgozni.
Ha a jogsi és munka elfér egymás mellett, akkor a sport és munka, illetve sport és jogsi is.
A legjobb megoldás, ha sportolást megtartva elkezdesz dolgozni és ha lesz elég pénzed a jogsira, akkor a munkát lecseréled a jogsira (az autó fenntartása amúgy sok pénz, úgyhogy ha megveszed, utána folyamatosan szórod ki a pénzt az ablakon)
3/5 A kérdező kommentje:
Hétvégi melóra gondoltam és a jogsira már lenne is pénzem de autót is akarok venni. Tudom hogy mindent egyszerre akarok
2021. nov. 4. 16:20
4/5 anonim válasza:
Ha azt az autót fenn akarod tartani, akkor utána örökre dolgoznod kell. Megér az autó annyit, hogy soha többé ne legyen szabadidőd (vagy legalábbis, amíg tanulsz)?
5/5 A kérdező kommentje:
Értem amit mondtok de autót akkor is kell venni
2021. nov. 4. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!