Ha muszáj lenne választanod, kivel töltenél el összezárva egy hetet az alábbi magyar celebek közül?
Figyelt kérdés
2021. okt. 26. 14:06
A kérdező szavazást indított:
Schobert Norbert
Gáspár Győző
Fekete Pákó
Berki Krisztián (nem a sportoló)
Hódi Pamela
Varga Irén
Orbán Viktor
Molnár Krisztián
Nagy Alekosz
Baukó Éva
75 szavazat
1/19 anonim válasza:
A háromnegyedéről azt se tudom, hogy kicsoda (nem veszítettem szerintem semmit), így marad Orbán Viktor, vele szeretnék is beszélgetni.
2/19 anonim válasza:
Sokat nem ismerek. Akiket meg igen, azoknak már a látványa is irritál. Valószínű feldarabolnám, megsütném és megenném őket az első napon, szóval ilyen alapon bármelyikkel ellennék. Annyi, hogy szilikon ne legyen benne, mert szerintem az nem ehető.
3/19 anonim válasza:
Pákesz. Teljesen hüłye az ürge. Jókat röhögnék rajta. Amúgy ki az Varga Irén?
4/19 anonim válasza:
Nem lehet jó döntést hozni. Sok minden befolyásolhatja a döntést, hangulat, mondanivalónk stb. Aki nevetni akar, az választja Pákót mondjuk, de ha komolyabb témákat akarsz feszegetni, akkor az elnököt. :)
5/19 anonim válasza:
Én a Baukóval meg a Hódival töltenék egy hetet, hátha....
7/19 anonim válasza:
Én Baukóval: hétfőn betenném neki (a szájába) vasárnap este kivenném.
Békés, nyugodt és csendes hetem lenne, némi orgazmussal tarkítva.
8/19 anonim válasza:
Micsoda választék! 🤣 dönteni se tudok. 😂
9/19 anonim válasza:
Orbán Viktor mióta számít celebnek?
10/19 anonim válasza:
Orbán is olyan mint Pákó vagy Alekosz: sokat akar a szarka, csak nem bírja a farka!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!