Más is úgy gondolja, hogy a mozi már nem trendi?
Szerintem abszolút oldschool, eljárt felette az idő.
Minek menjek el valahova ahol sok pénzt kifizetve idegenekkel egy terembe megnézhetek egy filmet amit ugyanúgy meg tudok tenni otthon jóval olcsóbban és kényelmesebben és nem kell idegenekkel össze zárva lennem.
Én a pattogatott kukoricát szeretem, meg a jó minőséget, nagy képet, és hogy nem otthon kell minden esetben zavarnom a családot a barátaimmal, ha megnéznénk valamit.
Tehát én szeretem a mozit. :) (Bár a mostani filmeket nem.)
A trendi szó meg elcsépelt, mégis használod.
Igenis jó időnként moziba menni, van egyfajta hangulata. Szerintem a legtöbbünknek nincs otthon többméteres vetítővászna, plusz feltalálták a 3d, 4d rázós-szagos-spriccelős mozit, ha esetleg uncsi a sima....
Az ncore a legtrendibb.
Egy ideig Netflixeztem, de magyar ip címmel feleannyi filmet sem tudtam megnézni, mint egy amerikai. Az internetünk meg olyan rossz, hogy egy vpn-től teljesen összecsinálta magát, minden akadozott.
Úgyhogy marad a torrentezés. Én nem fizetek ugyanannyit, mint egy amerikai, fele szolgáltatásért.
Moziba szoktam néha járni haverokkal, de velük is már inkább valamelyikünknél megnézünk egy torrentezett filmet.
F
Van igazságalapja, főleg hogy rengeteg olyan film van amit nem játszanak moziban, netflix és társai miatt.
Illetve otthon egy modern 160+ centis 4K tv simán hozzná a mozi élményt számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!