Hol lehet jól ismerkedni? 19/F
Figyelt kérdés
Élőben soha nem megy a dolog, meg egész ritkán találok megfelelő lányt is, mert a bulikban meg az ilyen helyeken finoman szólva is nagyon sok hogy is mondjam kétes erkölcsű nőstény egyed. A Tinder meg az egyéb randiappok nem annyira jöttek be, mert képeken baromira rondán nézek ki. Mármint tényleg, élőben sokkal jobb az összkép meg minden. És általában a beszélgetés is nehezen megy ilyen appokon, mert a lányok annyi erőfeszítést tesznek bele a kommunikációba, mint én egy átlagos vizsgán, amire 2 percet készültem. Szóval hol lehetne lányokkal ismerkedni?2021. okt. 19. 22:54
11/21 anonim válasza:
Most akkor döntsd el, Sanyi, hogy fiúnak vagy lánynak képzelsz, mert nem mindegy, kell-e felcsatolós.
12/21 A kérdező kommentje:
Most már levágtam a képet, hogy te valamilyen 30 éves megsavanyodott vén nyanya lehetsz, aki annak is örülne, ha egy hajléktalan megerőszakolná, mert akkor legalább érne hozzád egy férfi. Gondolom rohadtul sikeres lehet az életed is, ha végig csak itt csüngsz a Gyakorin és azt keresed kivel veszhetsz össze. Isten mentsen tőled és a te fajtádtól. Csúnyácska tini fiú lennék? Fingod nincsen hogy nézek ki, de azt már most garantálom, hogy még igy is mérföldekkel jobb vagyok, mint bármelyik korábbi hímegyed, akinek szerencsétlenségére összehozta a sors veled
2021. okt. 19. 23:57
13/21 A kérdező kommentje:
Azért még így is többre vittem az életben, mint te, azt már most látom. És még azt is elég erősen sejtem, hogy kapcsolatom is több volt eddig, mint amennyi neked egész életedben lesz.
2021. okt. 20. 00:09
14/21 anonim válasza:
Önámítás. De ha ettől jobban alszol? Végülis, kell esti mese a gyereknek...
15/21 anonim válasza:
Egyes igazi pancser. Tipik olyan pali, aki kiscreeneli, hogy ő hogy kiállt a nők jogaiért, otthon meg sarokba van téve. Ennyit ér a szava.
16/21 anonim válasza:
Eddig tartott megbeszélni a fiúkkal redditen, mi legyen a válasz? Lassultok, bilisek.
17/21 anonim válasza:
Mégis neked minden második szavad a bili meg a bohóc. Gondolom nehéz összerakni újat.
18/21 anonim válasza:
Mekkora szégyen amúgy, hogy kiadod magad lánynak
19/21 anonim válasza:
Szerintem ezen a ponton neked ez valami fétis.
20/21 anonim válasza:
Vicces, hogy a kérdésre senki nem válaszol :D
Amúgy én 20 éves lány vagyok hasonló problémákkal. Mondjuk engem jelenleg annyira nem is érdekel az ismerkedés, de amikor jobban izgatott, akkor sem nagyon jött össze. Talán a koncertet ajánlom, ott sok rendes fiúval és lánnyal is megismerkedtem már, bár kapcsolatom nem lett belőle. Viszont ha jobban hajtottam volna az ilyen jellegű ismerkedésre, akkor szerintem összejöhetett volna. Mert az egy olyan hely, ahol valami közös azért van bennetek (a közös érdeklődés) ezért beszélgetni is van miről. Disco t is mondanék, de az én környékemen olyan már nem létezik. Baráti társaságok barátai jóvoltából még ugye. Hát nehéz ügy..
De sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!