Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hol lehet jól ismerkedni? 19/F

Hol lehet jól ismerkedni? 19/F

Figyelt kérdés
Élőben soha nem megy a dolog, meg egész ritkán találok megfelelő lányt is, mert a bulikban meg az ilyen helyeken finoman szólva is nagyon sok hogy is mondjam kétes erkölcsű nőstény egyed. A Tinder meg az egyéb randiappok nem annyira jöttek be, mert képeken baromira rondán nézek ki. Mármint tényleg, élőben sokkal jobb az összkép meg minden. És általában a beszélgetés is nehezen megy ilyen appokon, mert a lányok annyi erőfeszítést tesznek bele a kommunikációba, mint én egy átlagos vizsgán, amire 2 percet készültem. Szóval hol lehetne lányokkal ismerkedni?

2021. okt. 19. 22:54
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
21%

"kétes erkölcsű nőstény egyed"

Na itt hagyjuk ezt abba, felejtsd el ezt a puritán, szexista szarságot. Mégis hogy beszélsz te a nőkről/lányokról? Mégis mennyire vagy kétszínű,hogy megveted azt, aki élvezni meri és szereti a szexet? Mintha te sem arra játszanál.

Talán a visszataszító hozzáállásod miatt nem akar közeledni feléd senki. Állíts magadon.

2021. okt. 19. 23:00
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem azt vetem meg, aki élvezi vagy szereti a szexet. Azt már igen, aki ugyanazon a napon kb 3 különböző palival is élvezte már. De biztos velem van a probléma, hogy ez taszít.
2021. okt. 19. 23:06
 3/21 A kérdező kommentje:
Aha, legalább már ezt is megtudtam. Sok mindennel vádoltak már életem során, de ezzel még nem. Szerencsére jöttél te, aki kb semmit sem tud rólam, elolvasott nagyjából 6 sort amit írtam, amiben szemet szúrt neked, hogy nem annyira vágyok olyan lányokra, akiknek több péló volt a kezükben, mint toll, és ezek alapján leszűrted, hogy milyen ember vagyok. Igazán irigylésre méltóak a képességeid.
2021. okt. 19. 23:15
 4/21 anonim ***** válasza:
12%
Jaj, kicsim, a lelkedbe tiportam? Megbántottalak azzal, hogy rámutattam, egy kétszínű, puritán kisember vagy, aki nem is realizálja, de idejét múlt őskeresztény nőgyűlölő szarságokat hord össze és még csodálkozik, hogy elkerülik? Istenem, ne haragudj!
2021. okt. 19. 23:22
 5/21 A kérdező kommentje:
Először is nem kerülnek el, volt már barátnőm korábban, szimplán arról van szó, hogy mostanában is szeretnék egyet, mert egyedül unalmas az élet. És tudod mit? Nem érdekel, hogy te milyen lányokkal és mit csinálsz, ha neked az olyanok tetszenek, akik már kistucat fiúval voltak előtted csak ebben a hónapban, akkor hajrá. Nem azzal van a bajom, hogyha egy lány volt már előttem más fiúval, szimplán azzal, ha baromira könnyen adja magát, vagy esetleg egyszerre több fiúval kavar. Tudod én nem egy egyéjszakás kalandot keresek, hanem kapcsolatot. Ott meg számít az, hogy bízni lehessen benne és ne fenyegessen az, hogy lehet fűvel-fával összefekszik titokban. De úgy nézem neked ezt hiába magyarázom. Kívánom, hogy gyere össze egy ilyen lánnyal és amikor majd elhiszed, hogy a tiéd, akkor majd vallja be, hogy a szomszéd falu teljes futtballcsapata átment rajta tegnap. Az meg külön tetszik, hogy engem nőgyűlölőnek, meg minden egyébnek állítasz be. Fogalmad sincs milyen ember vagyok, de a szövegedből kiindulva inkább csak örülni tudok annak, hogy nem ismerlek. Ráadásul látom, hogy a sok csajozás között baromira sok időd van idegenekkel a Gyakorin veszekedni. Valahogy ez nem azt a látszatot kelti, hogy túl sok izgalom lenne az életedben.
2021. okt. 19. 23:36
 6/21 anonim ***** válasza:

5ös itt inkább a te lelkedbe tiportak. Kiderült, hogy te is ilyen nő vagy, csak itt meri kiengedni magát :D

Szégyen!!!

2021. okt. 19. 23:37
 7/21 anonim ***** válasza:

Nuyszi, 7-es, válaszoltam az üzidre <3 Ne kéresd magad, nem foglak lesz0pni.

OP, én nem egy rettegő, csúnyácska tini fiú vagyok, aki azt hiszi,annyiból áll az éle,hogy vannak "krvák" meg apácák. Pici vagy te még egy kapcsolathoz, fejben mindenképp.

Egyébént, lúzerkém, nézzmár tükörbe: itt vered a nyálad gyakorin, ugyanúgy. :D Bohóc.

2021. okt. 19. 23:41
 8/21 anonim ***** válasza:
Ha nem egy rettegő, csúnyácska lány lennél, vagy fiú, mit keresnél gyakorin ilyenkor? Élet nincs? 8aska
2021. okt. 19. 23:43
 9/21 anonim ***** válasza:
...Te. Te, am, jobbra nem futotta? Ez igen gyenge volt.
2021. okt. 19. 23:46
 10/21 anonim ***** válasza:
Mondom nagykormu barnitott tuti hogy miattad nincs baratnoje mer ilyen lanyok vannak kint csak mint te
2021. okt. 19. 23:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!