Mikor fog újra sütni a nap? Úgy érzem napsütés nélkül félhalott vagyok! Anyám meg csak novemberben hajlandó elvinni szoliba.
Figyelt kérdés
2021. okt. 13. 06:48
2/9 A kérdező kommentje:
De itt már 3 napja szar idő van, esik sosincs normális idő....
2021. okt. 13. 06:52
3/9 anonim válasza:
Anyám meg csak novemberben hajlandó elvinni szoliba.
örülj neki hogy legalább elvisz kis hisztis...
4/9 anonim válasza:
Ja félig már halott vagy, agyhalott, ha szoláriummal teszed tönkre a böröd. Nem csak egészségtelen, hanem még gusztustalan is a végeredmény.
5/9 anonim válasza:
3 napja 🤣 az országban ahol élek szeptembertől szeptemberig ősz volt, 2 kezemen meg tudom számolni hány szép napunk volt. Szerencsém hogy voltam otthon ahol 40 fokban napothattam, feltöltődhettem, addig idekinn rekordnennyiségű eső esett...el is döntöttük a párommal hogy amint lehet elköltözünk, pedig ő itt született... ez a durva.
6/9 anonim válasza:
Nézd meg az időjárás jelentést :D
7/9 anonim válasza:
Pereld be anyádat. Vagy az időjárást.
8/9 Kései Sirató válasza:
Október végén lesz még jó idő, vénasszonyok nyara.
9/9 kokomfitty válasza:
Ha én lennék az anyád a csillagok sziporkáznának neked a derült égen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!