Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Apám eldugta a telefonomat,...

Apám eldugta a telefonomat, nem találom sehol a házban ,hogy keresem meg ha fejből a telefonszámomat sem tudom?

Figyelt kérdés

2021. okt. 9. 14:19
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Ruhás szekrénybe nincs. Kinn kéne megnéznem a szerelős cuccai közt mert azt nyitogatja a legsürübben...
2022. aug. 27. 13:12
 22/32 anonim ***** válasza:
100%
B terv ha ott sincs, akkor a legegyszerubb helyeket nézd ahova pl csak ledobja a kulcsot, mikor hazajon, vagy valahol a legfelso polc amolyan "jóvanazúgy" tipusu gondolkodast nézzunk.
2022. aug. 27. 13:26
 23/32 anonim ***** válasza:
47%

C terv

"Minek ez a gyerekne, minek ez a házba, szemét, kuka" tipusu gondolkodas:

Ahol pl papirhulladékot gyűjt, vagy lustasagbol még nem kidobott reklamujsagok vannak felhalmozva, agy ahol rumlit tart, amely területeket hanyagul lesz.rom módon kezel

2022. aug. 27. 13:30
 24/32 anonim ***** válasza:
47%
22 es szekrenyek teteje meg ilyesmik
2022. aug. 27. 13:31
 25/32 1112 ***** válasza:

Ha vannak barátaid, meg rokonaid, akiket elérsz neten, kérd meg, hogy csörgessék meg, hívjanak föl.

Lehet jobb úgy, ha apád otthon van (de akkor meghallja), ha meg elviszi magával és nincs otthon, akkor meg azért nem lesz meg.

Mondjuk kiidegelődne,ha a munkahelyén folyton téged hívogatnának , de lehet, hogy kikapcsolná.

Vagy pl amikor apud otthon van, az ő telefonjáról rácsörögni; de szóval, ha otthon van, észreveszi, ha nincs otthon, akkor se lesz meg , mert szal ha pl nem otthon tartja, hanem elvitte a munkahelyére. Szóval ez így picit sakk-matt ilyen szempontból.

Telefonfülkés válaszolóknak: már egyre kevesebb telefonfülke van, pont múlthéten is utaztam, és láttam egy telefonfülkét, ami szó szerint csak fülke volt, mert nem volt benne telefon; csak az a kis építmény volt, telefonálós lehetőség nem volt benne. Meg pl utcánk végén is volt egy telefonfülke, ott már évekkel ezelőtt el is bontották onnan azt a fülkét is.

2022. aug. 27. 14:06
 26/32 1112 ***** válasza:

*Szóval szerintem pontosan azért szüntetgetik ezeket meg, mert nem nagyon használják az emberek, legtöbb embernek van mobilja,

viszont egy telófülkének van fenntartási költsége, üzemben kell tartani, ha az egy adott működő, aktív fülke.

De amúgy asszem, működőt is láttam nem olyan rég egyébként; mintha nem olyan rég egy működő mellett is elmentem volna.

2022. aug. 27. 14:08
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Emberek, senki nem veszi észre, hogy ez egy tíz hónapos kérdés?
2022. aug. 27. 14:20
 28/32 1112 ***** válasza:

Tényleg. Él még az apja? Mert, ha már elhunyt esetleg szegényke, akkor szegény gyereke meg arról a telefonról lehet, hogy lemondhat.

:S:S

Mert akkor nem nagyon fogja tudni odaadni. :S:S

Szóval ez így már lehet, hogy duplán szívás; ha igaz a kérdés.

2022. aug. 27. 14:25
 29/32 1112 ***** válasza:

*Hát, akkor nemtom, Kérdező , pl diákmunkából mennyire tudnál pl új telót venni, gondolom, még nem dolgozol; mert akkor lenne pénzed újra, meg a dolgozó embertől az apja sem venné el a telefont már talán. Viszont azt nem tudom, hogy felnőtt nevén kéne-e legyen a telefon; hogyha telefont venni mész. De pl lehet, hogy valamelyik rokon tud segíteni.

A telód meg már lemerülhetett amúgy rég azóta; de szal új telót venni akár pl tudhatnak segíteni. Egyelőre ne valami nagyon menő kis okostelefonban gondolkodj, hanem valami egyszerűbb, ilyen 10-25 ezer forintos.

2022. aug. 27. 14:28
 30/32 A kérdező kommentje:
Akkor vissza kaptam a telómat, de azóta is elveszik most már oda jutott a dolog, hogy csak heti 2-3 szor kapom meg este egy órára.
2022. szept. 19. 07:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!